Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Kundaliniyoga Institutet

Yrkesutbildning

Kundaliniyoga Institutet beskrivande bild

Om utbildaren

Kundaliniyoga Institutets yogalärarutbildning är unik i sitt slag tack vare det tvååriga upplägget med ständig personlig coachning. Våra lärare har mångårig erfarenhet av kundaliniyogan i sina egna liv och har gedigen erfarenhet av att utbilda lärare. Vår vision är att kundaliniyogan som teknik skall finnas tillgänglig för alla. För alla åldrar i alla faser av livet och inom alla delar av samhället, på arbetsplatser och i vars och ens vardagsliv. Våra utbildningar hittar du i Stockholm, Göteborg, Oslo, Umeå, Vasa och på Kreta.

Ämnen hos Kundaliniyoga Institutet

  • Hälsa & Friskvård
Logga för Kundaliniyoga Institutet

Utbildarens webbsajt

www.kundaliniyogainstitutet.se

1 utbildningar hittades hos Kundaliniyoga Institutet

Yogalärarutbildning, steg 1

  • Yrkesutbildning
  • Stockholm
  • 1-2 år
  • 50%
Kundaliniyoga Institutet logotyp

Du väljer själv om du går utbildningen IRL eller online! Detta är utbildningen för dig som vill mera yoga! Som vill lära dig så mycket mer om dig själv – med kundaliniyogan som redskap. Som vill få in mycket mer lugn och ro i livet, få uppleva balans i dina relationer och som vill kunna hantera vardagens utmaningar och stress skickligare. Genom denna utbildning skapar du en djupare relation till din kropp, ditt sinne och din själ. Detta är utbildningen för dig som vill lära ut dessa tekniker, som vill bli yogalärare. År 1: Yogafördjupning för dig Stabil start: asana, kriyas, mudras och bandhas Yogisk anatomi - Divine Alignment Läran om kroppen - västerländsk anatomi Sadhana - ditt dagliga yogautövande Andas! Allt om pranayam och andningens anatomi . Människan som energivarelse - dina chakras Djup närvaro i vardagen - kunskapen om meditation och ditt sinne Ljudets kraft - att skapa transformation med mantras År 1 handlar om dig, din utveckling tillsammans med kurskamrater och lärare. Vi lärare är dina coacher och vägvisare under denna resa. År 1 är en genuin resa in i dig själv, med dig själv, för dig själv. Kursintyg från Kundaliniyoga Institutet. Anmälan är öppen för alla. År 2: Certifiering till lärare – påbyggnadsåret Lärarrollen - pedagogik och förhållningssätt Asanas - nu ur ett energimässigt perspektiv Terapeutisk yoga - yoga för våra olika fysiska och psykiska förutsättningar samt det terapeutiska samtalet Yogisk livsstil och filosofi - den yogiska människan Yogisk healing - det närvarande mötet och läkningen Ayurveda - förstå våra olika kroppstyper och element År 2 är för dig som vill föra dessa tekniker vidare. Detta år är för dig som vill lära dig ännu mer om yogan och som vill fortsätta lärandet om och utvecklandet av dig själv. Under år 2 coachas du fortsatt kontinuerligt av oss lärare, du får redskap att föra dig själv framåt på din väg, både som individ och blivande lärare, oavsett omfattning på ditt framtida förmedlande. År 2 ger dig ett internationellt yogalärardiplom. Motiverande och inspirerande coachning Du coachas kontinuerligt under utbildningen av oss lärare. Vi följer din utveckling och är lyhörda för vad just du behöver för att fördjupa din relation till yogan och dig själv. Vi hjälper dig att navigera framåt för att du ska kunna åstadkomma de förändringar du önskar se i livet. Med kundaliniyogans tekniker bjuder du in till djup och bestående transformation. Med stöd från oss lärare påbörjar du läkningen av din egen historia. Coachningen sker regelbundet genom både webbaserade mötesforum såväl som möten IRL. Huvudlärare är Maja Tellegård och Viveka Pasquier. Ja, jag vill få mer balans i livet och lära mig massor om mig själv! Ja, jag vill lära mig allt om yoga! Ja, jag vill bli yogalärare! Då är detta utbildningen för dig! Utbildningstart varje höst! OBS! Utbildningen ges på alla de följande orterna, inte bara Stockholm: Bergen, Göteborg, Hokksund, Stockholm, Umeå, Vasa För mer information, läs mer hos utbildaren!

Start Höst 2021

Kundaliniyoga Institutet
Kundaliniyoga Institutet logotyp