Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Lux Treatments

Yrkesutbildning

Lux Treatments beskrivande bild

Om utbildaren

Lux Treatmens har funnits sedan 2016. I början fanns vi bara i Västerås men sedan 2018 har vi även utökat till Linköping. Nu är vi även inte bara en klinik utan också en akademi.

Vår personal är certifierad inom bl.a. fillers, botox, trådlyft, microneedling och kemisk peeling samt har mycket erfarenhet från arbete inom branschen. Därför kan du känna dig trygg med att du får den bästa och mest professionella hjälpen under våra behandlingar samt att du får en gedigen utbildning om du väljer att utbilda dig hos oss.

Ämnen hos Lux Treatments

  • Skönhet

1 utbildningar hittades hos Lux Treatments

Intensiv grundkurs i fillers

  • Yrkesutbildning
  • Västerås
  • 2 dagar
  • Heltid
Lux Treatments logotyp

Trötta ögon, hängig hy och tunna läppar kan snabbt botas med fillers. Därför är det viktigt att kunna injicera rätt. Med vår grundkurs i fillers kommer du under två dagar att lära dig injektionsteknik för hela ansiktet. Kursen består dels av teori och dels av praktik, där du med hjälp av handledare kommer att få injicera på en modell. Injektionsteknik lärs ut för alla områden i ansiktet (dock ej tear-through där tidigare erfarenhet krävs). Med vår utbildning inom fillers är du ej bunden till specifikt fillersmärke utan kan jobba med alla HA-märken på marknaden. Vi är ingen agentur för specifikt märke utan lär dig endast injektionsteknik där du efter avslutad utbildning kan jobba med vilken filler du vill. Vår erfarenhet är att olika fillers lämpar sig bäst på olika typer av personer och önskemål och därför ska man inte vara låst till ett specifikt märke utan kunna erbjuda olika sorter. Du får lära dig att skulptera läppar, kinder, nasolabialveck och marionetter. Efter teori får du med handledarens hjälp injicera på modell. Antingen tar man med sig en person själv eller så kan vi hjälpa till med modell för din elevbehandling. Studieort: Västerås & Linköping Studielängd: 2 dagar Pris: 24 375:- inkl. moms Kursstarter: Kursen ges vid flera tillfällen under året. Kontakta utbildaren vid intresse då startdatumen är flexibla och det finns möjlighet till privatkurser.

Löpande starter

Lux Treatments
Lux Treatments logotyp