Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Malmö Yrkeshögskola

Yrkeshögskola (YH)

Malmö Yrkeshögskola beskrivande bild

Om utbildaren

FÖR DIG SOM VILL KUNNA OCH INTE BARA VETA®

Vi utbildar i ny teknik och de nya affärsmöjligheter som möjliggörs av den snabba tekniska utvecklingen.

Hösten 2020 startar vår nya utbildning till
Programmerare iPhone och Android.

Vi är kvalitetsauktoriserade av Utbildningsföretagen, har över 30 års erfarenhet av utbildning inom ny teknik samt AAA-rating från Bisnode/Soliditet.

Välkommen till Malmö Yrkeshögskola.

---

Appindustrin växer. Vi spenderar uppåt fyra timmar per dag med mobilen. Sammanlagt laddar vi ner fler än 200 miljarder appar om året, en ökning med 45% under de senaste tre åren. Mobilspel står nu för över 70% av appbutikernas intäkter.

99% av svenska ungdomar har en smart mobil (83% av amerikanska tonåringar har en iPhone). Gen Y+Z har en sammanlagd köpkraft motsvarande tio biljoner kronor och tar för givet att alla tjänster ska finnas tillgängliga via mobilen.

Enligt EU behövs miljoner apputvecklare när allt fler avancerade appar och mobila lösningar blir våra vanligaste digitala verktyg för utbildning, sport, nyheter, reklam och underhållning.

Utbildningen på Malmö Yrkeshögskola är både tuff och intensiv med ett längre moment av arbetsplatsförlagd utbildning (LIA). Den som anstränger sig kan få sin belöning i attraktiva jobb i spännande branscher.

Ämnen hos Malmö Yrkeshögskola

 • Data & IT
 • Försäljning
 • Marknadsföring
Logga för Malmö Yrkeshögskola

Utbildarens webbsajt

my.se

2 utbildningar hittades hos Malmö Yrkeshögskola

Programmerare iPhone och Android

 • Yrkeshögskola (YH)
 • Malmö
 • 1,5 år
 • Heltid
Malmö Yrkeshögskola logotyp

Hos Malmö Yrkeshögskola får du lära dig programmera för iPhone och Android och effektivt bygga appar med Swift för iOS/iPadOS och Kotlin för Android. Du får också chans se närmare på mobilspel, mobila lösningar för hälsa och sjukvård eller inom learnification för skolan. Utbildningen på Malmö Yrkeshögskola är både tuff och intensiv med ett längre moment av arbetsplatsförlagd utbildning (LIA). Den som anstränger sig kan få sin belöning i attraktiva jobb i spännande branscher. Lär dig producera nativeappar snabbt, effektivt och lönsamt med Apples Swift för iOS och iPadOS samt Googles och Jetbrains Kotlin för Android. Grafisk form för smarta mobiler och surfplattor och självständigt skapa god interaktionsdesign. Arbeta med alla led från idé till försåld produkt samt leverera med hög kvalitet inom budget- och tidsramar, vilket är krav från arbetslivet. Arbetsplatsförlagd utbildning i 20 veckor ingår. Bygg upp ett kontaktnät inom mobilbranschen. Starta eget under studietiden med stöd från Drivhuset, MINC, IDEON Innovation och Mindpark.

Malmö Yrkeshögskola
Malmö Yrkeshögskola logotyp

E-handel för fysiska butiker

 • Yrkeshögskola (YH)
 • Distans
 • 32 veckor
 • 50%
Malmö Yrkeshögskola logotyp

Utbildningen är främst till för dig som är butiksinnehavare, butiksanställd eller arbetar inom andra tjänsteområden och behöver komplettera din fysiska verksamhet med e-handel för försäljning, bokningar eller andra tjänster – men alla är välkomna söka. Utbildningen genomförs på distans och halvfart (50%) för att du ska kunna studera samtidigt som du fortsätter driva din verksamhet. Målet är att allt du lär dig ska du kunna använda direkt. • Du får lära dig skapa fungerande e-handel, med orderhantering, bokningar, lagerhantering, fraktalternativ och automatisk beräkning av kostnader samt kopplingar till betalväxlar och banker. • Du får lära dig marknadsföra din e-handel online, via annonsering i sociala- och andra online-medier samt olika tekniker för säljfrämjande åtgärder för e-handel som optimering av text och bild för marknadsföring. Utbildningen är på distans och halvfart (50%) för att du ska kunna studera samtidigt som du arbetar med din verksamhet. Allt du lär dig ska du kunna använda direkt i din verksamhet. Du bör ha goda kunskaper inom handel, det är bara vissa specifika färdigheter som saknas för att du ska kunna öppna upp din handel eller tjänsteverksamhet för nya typer av kunder genom e-handel. Alla lektioner ges online och samtliga lektioner spelas in för att du ska kunna gå de olika stegen i utbildningen när, var och hur det bäst passar din arbetssituation. Därför är du välkommen oavsett var du bor i Sverige. Material, kurslitteratur och annat som krävs ingår.

Malmö Yrkeshögskola
Malmö Yrkeshögskola logotyp