Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Östhammars kommun, Vuxenutbildningen

Yrkesutbildning

Östhammars kommun, Vuxenutbildningen beskrivande bild

Om utbildaren

Vuxenutbildningen i Östhammars kommun har sina lokaler i Bruksgymnasiet, Gimo. Här erbjuder vi flera olika typer av utbildningar.

Utbildningstyperna som erbjuds är SFI (svenska för invandrare), Grundläggande kurser som syftar till att ge vuxna de kunskaper som behövs för att delta i samhälls- och arbetslivet, Kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå, Lärvux som är för den som fyllt 20 år, har rätt till daglig verksamhet och vill komplettera sin utbildning samt Samhällsorientering om Sverige som ger kunskaper om dina rättigheter och skyldigheter, om svensk demokrati och om hur samhället är organiserat. Dessutom finns även Yrkesutbildningar och Yrkeshögskoleutbildningar som ger dig kunskaper för att kunna komma ut i arbetslivet direkt efter utbildningen.

I samarbete med Bruksgymnasiet kan även andra kurser erbjudas på plats. Vissa av utbildningarna kan även genomföras på distans.

Ämnen hos Östhammars kommun, Vuxenutbildningen

  • Sjukvård
Logga för Östhammars kommun, Vuxenutbildningen

Utbildarens webbsajt

www.vuxosthammar.se