Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Sellda

Kompetensutveckling / Kurs

Sellda beskrivande bild

Om utbildaren

Sellda gör det enklare och roligare att mäkla! 

Sellda utbildar inom alla olika säljmomenten idag, allt från bokat möte, intag eller dra igång en budgivning! Gör som 800 mäklare inom 8 olika kedjor redan har gjort och boka din gratis utbildning redan idag! 

Ämnen hos Sellda

  • Försäljning
Logga för Sellda

Utbildarens webbsajt

sellda.se

1 utbildningar hittades hos Sellda

Säljutbildning – Bli en bättre säljare med Selldas utbildning

  • Kompetensutveckling / Kurs
  • Distans
  • 6 månader
  • Heltid
Sellda logotyp

Vi kombinerar kunskap med motivation och levererar en utbildning som direkt tar dig som mäklare till helt nya nivåer. Varför gå vår säljutbildning? Vi på Sellda ser att grunden till att komma upp i omsättning är aktivtet. Vi ser till att du som mäklare kommer upp i aktivitet och framförallt förvaltar den aktiviteten. Med vår utbildning får du nytt självförtroende och pondus i ditt yrke som säljande mäklare. Du kommer att ta in tre bokade värderingar i timman. Du kommer att få en ökad hit rate där 25 % leder till förmedlingsuppdrag. Med vår effektiva utbildning blir du en bättre säljare redan från utbildningens första dag. Nöjda kunder Hannes är otroligt duktig och driven som vet exakt vilka metoder just du ska använda dig av för att nå fram till dina kunder och öka din mötesbokning. Han sitter med under samtalet och ger feedback så att du lär dig hantera alla typer av invändningar. Genom enkla, okomplicerade och smarta tillvägagångssätt har Hannes hjälpt mig att öka min hit-rate på antalet bokade möten från ca 30% till 70%. Han har dessutom gett mig knepen för hur jag ska få sign på plats. Jag rekommenderar varmt alla mäklare att använda sig av Sellda och Hannes. Ni kommer inte ångra er! - Linnéa Wisenfelt, BOSTHLM Med Sellda vid er sida under 6 månader kommer ni öka antal bokade möten och fler signade förmedlingsuppdrag. Besök vår hemsida för att veta mer!

Löpande starter

Sellda
Sellda logotyp