Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning

Yrkesutbildning

Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning beskrivande bild

Om utbildaren

Vi erbjuder guideutbildningar i Spanien, Thailand och Malta. Hos oss handlar det om att du ska få en rolig upplevelse och att du efter avklarad utbildning ska lämna Service & Co som en av branschens bästa reseledare.

Genom en utbildning hos Service & Co får du de kunskaper som reseföretagen efterfrågar. Dessutom är vi den enda statsgodkända reseledarutbildningen i Danmark vilket säkrar att undervisningen håller hög standard. 

Vi erbjuder även Jobbgaranti®. Det innebär att om du gör bra ifrån dig under utbildningen och blir kvalificerad till jobb, så ser vi till att hitta en arbetsgivare åt dig.

Vi har gjort guideutbildningar i över 20 år och vi är stolta över att utbilda branschens bästa guider. Välkommen till oss!

Ämnen hos Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning

 • Service & Kundtjänst
Logga för Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning

Utbildarens webbsajt

service-co.se

3 utbildningar hittades hos Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning

Guideutbildning nära en av världens vackraste storstäder - Spanien

 • Yrkesutbildning
 • Spanien
 • 5 veckor
 • Heltid
Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning logotyp

Drömmer du om att få världens bästa jobb i utlandet? Eller vill du gärna utveckla dina kompetenser inom kommunikation? Isåfall är Service & Co’s guideutbildning det perfekta valet för dig! Är du över 18 år, kan du tala engelska och är du redo att arbeta hårt? Då skall du utbilda dig till reseguide hos oss! Vi kan lova dig ett jobb där vardagen aldrig blir tråkig, och där du har hela världen som din arbetsplats. 5 veckor på första parkett ut mot det Baleariska havet i Spanien är vad du kommer att resa ned till om du tar vår guideutbildning i Spanien. Detta är bara ett av många skäl till att välja guideskolan i Spanien! Vad innehåller utbildningen Yrkesmässigt kommer du lära dig bland annat om hur man kör en utflykt, håller i välkomstmöten, hämtar gäster i flygplatsen och allt det medan du personligen blir klokare på vem du själv är, vilka färdigheter du sitter på och hur du på bästa sätt använder dom. – Till exempel kan vi lova dig att du blir riktigt duktig på att prata inför stora grupper av människor. Inkluderat i din skolvistelse Flyg tur och retur Bagage Handbagage Hotell vistelse på 4-stjärnigt hotell Transfer till och från flygplatsen Undervisning Skolmaterial Utflykt till Barcelona DiSC profil Halvpension

Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning
Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning logotyp

Skandinaviens enaste guideutbildning i Thailand

 • Yrkesutbildning
 • Thailand
 • 5 veckor
 • Heltid
Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning logotyp

Drömmer du om att få världens bästa jobb i utlandet? Eller vill du gärna utveckla dina kompetenser inom kommunikation? Isåfall är Service & Co’s guideutbildning det perfekta valet för dig! Är du över 18 år, kan du tala engelska och är du redo att arbeta hårt? Då skall du utbilda dig till reseguide hos oss! Vi kan lova dig ett jobb där vardagen aldrig blir tråkig, och där du har hela världen som din arbetsplats. Följ med till Thailand och upplev Österns mystik medan du utbildar dig till guide. På denna resa slår du två flugor i en smäll, du får nämligen en fantastisk utbildning samtidigt som du upplever en helt ny spännande kultur. På denna utbildningen i Thailand kommer du inte bara hem efteråt, utan med en utbildning som ger dig chans till att ha hela världen som din arbetsplats. Vad innehåller utbildningen Yrkesmässigt kommer du lära dig bland annat om hur man kör en utflykt, håller i välkomstmöten, hämtar gäster i flygplatsen och allt det medan du personligen blir klokare på vem du själv är, vilka färdigheter du sitter på och hur du på bästa sätt använder dom. – Till exempel kan vi lova dig att du blir riktigt duktig på att prata inför stora grupper av människor. Inkluderat i din skolvistelse Flyg tur och retur Bagage Handbagage Hotell vistelse på 3 eller 4-stjärnigt hotell Undervisning Skolmaterial Två dagliga måltider Transfer till och från flygplatsen

Start 2021-06-30

Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning
Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning logotyp

Guideutbildning på soliga Malta

 • Yrkesutbildning
 • Malta
 • 6 veckor
 • Heltid
Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning logotyp

Drömmer du om att få världens bästa jobb i utlandet? Eller vill du gärna utveckla dina kompetenser inom kommunikation? Isåfall är Service & Co’s guideutbildning det perfekta valet för dig! Är du över 18 år, kan du tala engelska och är du redo att arbeta hårt? Då skall du utbilda dig till reseguide hos oss! Vi kan lova dig ett jobb där vardagen aldrig blir tråkig, och där du har hela världen som din arbetsplats. Det finns flera goda skäl till att välja en reseledarskola på Malta. Den vackra och unika naturen, de gyllene sandstränderna, det fantastiska vinterklimatet, de blåa lagunerna, det historiska som finns kvar från korsfararna och sist men inte minst det fantastiska Mellieha Holiday Center som är basen för våra elever i 5 veckor. Allt detta endast ca. 3–4 timmars flygtur från Sverige. Vad innehåller utbildningen Yrkesmässigt kommer du lära dig bland annat om hur man kör en utflykt, håller i välkomstmöten, hämtar gäster i flygplatsen och allt det medan du personligen blir klokare på vem du själv är, vilka färdigheter du sitter på och hur du på bästa sätt använder dom. – Till exempel kan vi lova dig att du blir riktigt duktig på att prata inför stora grupper av människor. Inkluderat i din skolvistelse Flyg tur/retur Bagage Handbagage Hotellvistelse i bungalows på 3-stjärnigt semestercenter Utflykt till Valetta Undervisning Middag Transfer tur/retur från flygplatsen

Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning
Service & Co - Skandinaviens reseledarutbildning logotyp