Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Smedja Volund & Volund Metal Art School

Yrkesutbildning

Smedja Volund & Volund Metal Art School beskrivande bild

Om utbildaren

Smedja Volund driver sedan 1993 smidesutbildningen Volund Metal Art School. Här får du grundläggande kunskaper i metall- och smideskonsten - där elden ger dig möjlighet att lekfullt förföra och forma materialet.

Du utvecklar och förverkligar ditt eget formspråk. Först genom flera mindre övningsprojekt och sedan i ett större eget konstnärligt projekt. Vi genomför även några mer omfattande gemensamma projekt, till exempel en skulpturpark eller utställning öppen för allmänheten. Du blir en del av en verklig professionell verksamhet - Smedja Volund.

Ämnen hos Smedja Volund & Volund Metal Art School

  • Hantverk

Logotyp saknas

Utbildarens webbsajt

www.volundmetalartschool.com

1 utbildningar hittades hos Smedja Volund & Volund Metal Art School

Utbilda dig till smed och metallformgivare!

  • Yrkesutbildning
  • Norrtälje
  • 1 år
  • Heltid

Smidesteknik, konsthantverk & entreprenörskap. På Volund Metal Art School kommer du in i en verklig fungerande verksamhet, i Smedja Volund. Här får du chans till en smidesutbildning från grunden. Och viktigast av allt - vi utgår hela tiden från var just du befinner dig genom att upprätta en individuella studieplan. Utbildningens innehåll Utbildningens grund är metall- och smideskonsten, dess material, tekniker och uttryck. Du får grundläggande kunskaper och övar dig i entreprenörskap, konstnärligt gestaltande och undersökande processer. Vi ger dig en professionell grund att stå på. Beroende på vart du är på väg - om du vill arbeta med egen design och formgivning i egen verkstad eller om du först strävar efter högre konstnärlig utbildning - har vi möjligheter att stödja dig på din väg att klara av dina individuella studiemål och planer. Efter utbildningen Efter utbildningen är du väl förberedd att söka dig vidare till högre konstnärliga utbildningar på högskolenivå. Utbildningen ger dig även en god praktisk grund för att driva din egen verksamhet. Elever om smidesutbildningen Daniel Back Dingle, Konstsmidesstuderande med intresse för damaskstål "Utbildningen anpassas individuellt efter tidigare erfarenhet och förmåga. Mycket vikt läggs på formgivning och konstnärlig gestaltning med handledning av Berth. Av honom lärde jag mig att skapandet inte har några gränser, att inget projekt kan vara för stort. Efter utbildningen, med nya kunskaper och erfarenheter kände jag mig redo att starta min egen verksamhet." Huvudman för utbildningen är Konst & kultur utbildning. Intagning sker fram till 15/9.

Smedja Volund & Volund Metal Art School
Smedja Volund & Volund Metal Art School