Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

SoulWise Academy

Yrkesutbildning

SoulWise Academy beskrivande bild

Om utbildaren

Vi är ett online-företag med kurser och Medlemsportal - Soulwise Vänner. 

Soulwise vänner erbjuder: webinar, wefika, material från TACK-metoden, meditationer och ett tryggt ställe med sekretess där man möter likasinnade. 

Vi arbetar för de som arbetar inom yrken där man träffar mycket människor, privatpersoner som gör det för att få en bättre kommunikation hemma med barn/anhöriga, de som vill kunna hantera sjukdom, de som tar hand om någon anhörig och glömt sig själva, de som vill utveckla sig för sin egen skull med mera. 

Ämnen hos SoulWise Academy

  • Beteende- & Socialvetenskap

1 utbildningar hittades hos SoulWise Academy

TACK-metoden

  • Yrkesutbildning
  • Distans
  • 32 veckor
  • 50%
SoulWise Academy logotyp

Du går igenom utbildning i Trauma, ACT, Compassion och avslutar med KBT. 8 månaders utbildning som täcker alla fyra områden. Det här är en utbildning som du kommer ha nytta av på många plan. Första delen i kursen Trauma heter "Roadmap från trauma till healing". Ämnen vi går igenom är: Vad skapar uthållighet? Vad händer i hjärnan? Vad som händer vid olika erfarenheter i det dagliga livet Vad är framsteg i healingprocessen? Hur planerar man in healing av sin trauma i sin vardag med mera Andra delen är ACT - "Roadmap från osäkerhet till acceptans" Hur väl känner du dig själv? Vad är triggers och varför har vi dom? Värderingskarta för att leva ett värdefullt liv enligt dina värden Hur man motiverar och tar hand om sig själv i svåra situationer med mera. Tredje delen är Compassion - "Roadmap från att slå på dig själv till självkärlek och själv-medkänsla". Ämnen vi går igenom är: Vad är självcompassion? Hotsystemet, drivsystemet och trygghetssystem - hur fungerar det? Hur kommer vi till harmoni? Övningar som stärker: trygghet, omvårdnad om dig själv, självkärlek Övningar som lugnar ner ditt inre system Övningar hur man gör dagliga check-in med mindfulness och självmedkänsla Hur man ger sig själv stödjande beröring med mera Fjärde delen är KBT - "Roadmap från mållöst till fokus" - Ämnen vi går igenom är: Hur man bygger upp förtroende Grunderna i KBT Målskapande, samtalsstruktur, hur vi identifierar var vi är och vart vi vill vara på väg med mera Till vem passar utbildningen? Till dig som är djupt intresserad av personlig utveckling, som vill veta mer om inre kommunikation och hur du kan heala dig själv. Du som vill veta mer om vad trauma är och förstå mekanismerna i trauma. Utbildningen passar till dig som vill öka din kvalitet på ditt liv det här året och vill investera i dig själv och din framtid. Soulwise vänner ingår kostnadsfritt i 12 månader.

Löpande starter

SoulWise Academy
SoulWise Academy logotyp