Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Svensk Taxiskola

Yrkesutbildning

Svensk Taxiskola beskrivande bild

Om utbildaren

På Svensk Taxiskola har vi mer än 30 års erfarenhet av taxi! Här erbjuder vi både taxikurser för att hjälpa dig få din taxilegitimation, kurs för att få trafiktillstånd för dig som vill bli egen åkare samt ADR 1.3 utbildning som krävs för dig som på något sätt arbetar med transport av farligt gods.

Vi erbjuder våra utbildningar på distans för att du ska kunna studera på den plats och den tid som passar dig. Det finns inspelade lektioner, videokörlektioner och effektiva övningsprov att ta del av. Dessutom får du fri support från våra lärare medan du går en kurs hos oss för att du ska få det stöd och hjälp som du behöver.

Ämnen hos Svensk Taxiskola

  • Transport & Logistik
Logga för Svensk Taxiskola

Utbildarens webbsajt

taxikurs.nu

2 utbildningar hittades hos Svensk Taxiskola

Starta eget - Taxi & Gods

  • Yrkesutbildning
  • Online
  • 50%
Svensk Taxiskola logotyp

Utbildning för starta eget taxi eller gods företag (åkarekurs, trafiktillstånd, transportörkurs) Vi har både onlinekurser och kurser med lektioner. Kursinnehåll Du kan börja kursen nu! Ring 0771-940 940 för mer information! Vi uppdaterar kursmaterialet flera gånger per år. Kursmaterialet är fokuserat på att både klara proven hos Trafikverket och att praktiskt kunna tillämpa kunskaperna i ditt företag. Språket i kursmaterialet är enkelt och det viktigaste är understruket för att alla ska förstå och kunna lära sig det snabbt och enkelt. Ca 80 % av våra studenter får godkänt på Trafikverkets prov vid första försöket! I onlinekursen har du: Över 500 övningsfrågor med svar. Övningsprov med liknande frågor som på Trafikverket Onlinekurs med inspelade lektioner. Vi hjälper också, utan extra kostnad, till med: Tidsbokning för Trafikverkets prov Ansökan om Trafiktillstånd och Fordonsanmälan till Transportstyrelsen Att få jobb hos beställningscentraler vi samarbetar med. Med andra ord, vi hjälper dig från början tills att du har jobb!

Löpande starter

Svensk Taxiskola
Svensk Taxiskola logotyp

Utbildning till Taxiförarlegitimation (taxikörkort, taxikort, taxileg, taxilegitimation)

  • Yrkesutbildning
  • Online
  • 50%
Svensk Taxiskola logotyp

Vi har både distans och lärarledda taxikurser. Vår kursbok är på drygt 100 sidor (A4) och innehåller både teorin för Riksprovet och Körprovet. Vi uppdaterar kursmaterialet flera gånger per år. Kursmaterialet är fokuserat på att du både ska bli en bra taxiförare och klara Trafikverkets prov. Språket är enkelt och det viktigaste är understruket för att alla ska förstå och kunna lära sig kursmaterialet snabbt och enkelt. Onlinekursen innehåller: 250 övningsfrågor med facit Övningsprov med liknande frågor som på Trafikverket Onlinekurs med inspelade lektioner och videokörlektioner. Ca 80 % av våra studenter får godkänt på Trafikverkets prov vid första försöket!

Löpande starter

Svensk Taxiskola
Svensk Taxiskola logotyp