Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Sveriges Utbildningscenter

Yrkesutbildning

Sveriges Utbildningscenter beskrivande bild

Om utbildaren

Sveriges Utbildningscenter erbjuder distanskurser i massage, anatomi och muskeltöjning. Vi riktar oss både till privatpersoner och företag. Utbildningarna ges på distans för att du ska kunna studera var och när det passar dig, men du kan även få handledning av en massör i din närhet. För att garantera hög kvalitet på våra utbildningar har vi bland annat inspelade lektioner med lärare från Naprapathögskolan i Stockholm.

Ämnen hos Sveriges Utbildningscenter

  • Hälsa & Friskvård
Logga för Sveriges Utbildningscenter

Utbildarens webbsajt

www.utbildningscenter.nu

1 utbildningar hittades hos Sveriges Utbildningscenter

Utbildning till Certifierad massör / Diplomerad massageterapeut

  • Yrkesutbildning
  • Online
  • 50%
Sveriges Utbildningscenter logotyp

Hos oss kan du bli Certifierad massör & Diplomerad massageterapeut utan att betala en förmögenhet eller behöva ta ledigt från arbetet! Du kombinerar onlineutbildning med handledning av en massör i din närhet eller går en intensivutbildning. Onlineutbildning (inspelade lektioner i HD format). Handledning av en massör i din närhet eller gå en intensivutbildning. Du bestämmer själv studietakten! Du kan börja när du vill! Pris fr. 9870 kr! Svensk klassisk massage Per Ling utvecklade den svenska klassiska massagen i början på 1800 talet. Med strykningar och knådningar behandlas musklerna på djupet och en läkande och avslappnade effekt uppnås. Värk och spänningar kan behandlas men även tillstånd av svullnad beroende på dålig lymfcirkulation kan förbättras med massage. När massage används i friskvårdande syfte eller i rehabilitering kombineras den ofta med t.ex. triggerpunktsbehandling och stretching. Genom den beröring som sker vid massage frigörs också de hormon som gör att vi kan slappna av och känna lugn och ro. Massage kan således både användas i läkande och lugnande syfte. Varför vår utbildning Vi utbildar elever över hela världen! Vår utbildning är godkänd av SFKM och BKM! Extremt prisvärd utbildning då vi inte har dyra lokalkostnader i centrala Stockholm. Du kan certifiera dig hos Sveriges två största certifieringsorgan för massörer/massageterapeuter! Sveriges Utbildningscenter grundades 2003. Du kan börja vår utbildning när du vill och bestämmer själv studietakten. Med vår online utbildning kan du enkelt repetera och nöta in dina kunskaper när det passar dig. Många övningsfrågor, förhör och prov gör det både roligt och lätt att lära sig. Du behöver ingen dyr kurslitteratur. Mycket kompetenta lärare som främst består av naprapater.

Löpande starter

Sveriges Utbildningscenter
Sveriges Utbildningscenter logotyp