Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

The Academy

Yrkesutbildning

The Academy beskrivande bild

Om utbildaren

The Academy startades 1999 som ett oberoende nätverk av professionella utbildare, föreläsare och inspiratörer. Vår grundtanke är att utbilda, fortbilda och inspirera ledare, tränare och instruktörer som är verksamma inom träning och hälsa. Tillsammans har vi kunskapen, viljan och verktygen för att få dig att lyfta mot nya höjder

Ämnen hos The Academy

 • Hälsa & Friskvård
Logga för The Academy

Utbildarens webbsajt

theacademy.se

5 utbildningar hittades hos The Academy

Kost & Träningskonsult - Sveriges mest kompletta PT-utbildning

 • Yrkesutbildning
 • Flera orter
 • 10 veckor
 • Heltid
The Academy logotyp

The Academy erbjuder den kompletta utbildningen för dig som vill ha träning, kost, hälsa och friskvård som yrke. Utbildning ger dig den kompetens som idag efterfrågas för ett yrke i träningsbranschen. Utbilda dig till Kost & Träningskonsult - Den kompletta PT-utbildningen Vårt paket Cert. Kost & Träningskonsult (KTK) ger fem yrkesutbildningar i ett. Du erhåller vid avslutad utbildning Sveriges nationella licens och en internationell licens. Utbildningen genomförs genom onlinestudier och våra fysiska träffar där du väljer mellan orter som Stockholm, Göteborg eller Malmö. Unikt med utbildningen är att du kan skapa ditt utbildningsupplägg utifrån vad som passar just dig. Jobb efter utbildningen The Academy är en av Sveriges mest etablerade utbildningsorganisation med expertkunskaper och unik kompetens vilket gör att en licens från The Academy står högt upp på listan hos arbetsgivarna. Här får du de rätta förutsättningarna vare sig du vill jobba på en kedja, som SATS, Nordic Wellness, Actic, Fitness24Seven, eller om du vill jobba som egen företagare. Efterfrågan på utbildade och licensierade tränare och konsulter är stor och under vår utbildning så erbjuds du bland annat deltagande på våra arbetsmarknadsträffar. Där får du möjlighet att knyta kontakter med de största arbetsgivarna inom träning, kost och hälsa i Sverige. I utbildningen ingår även utbildning till Personlig Tränare, Kostrådgivare och Hälsokonsult vilket ökar dina möjligheter att få jobb efteråt. Pris 79 875: - inkl. moms. Möjlighet till delbetalning genom HumanFinans.

Flera starter

The Academy
The Academy logotyp

Personlig Tränare - Marknadens mest eftertraktade PT-licens

 • Yrkesutbildning
 • Flera orter
 • 2 månader
 • Heltid
The Academy logotyp

Att arbeta som Personlig Tränare är idag ett etablerat yrke och efterfrågan på utbildade och licensierade PT:s har ökat stort de senaste åren. Vår PT-utbildning innehåller 3 steg, därefter erhåller du arbetsmarknadens mest eftertraktade PT-licens. Utbilda dig till Personlig Tränare Välj branschens mest eftertraktade PT-utbildning och få oförglömliga utbildningsdagar, kompetens för yrkesrollen och The Academys gyllene PT-licens. I utbildningen ingår också möjlighet att ta Sveriges nya nationella PT-licens som de stora aktörerna i branschen har som krav för anställning. På The Academys utbildningar varvar vi onlinestudier med fysiska träffar där du kan välja mellan utbildningsorterna Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad. Vi utbildar dig i den kompetens du behöver som PT Du får omfattande kunskaper inom de områden som samspelar för att nå kompetens och färdighet som personlig tränare: kommunikation och coaching, funktionsanalyser, fystester, kost, sälj, marknadsföring och administration, träningsplanering, periodisering mm. Du får en unik utbildning i att bemöta kunden och leda henne/honom mot sina personliga mål. Jobb efter utbildningen Utbildningen räknas som en av de absolut främsta i branschen. Fortfarande är efterfrågan på utbildade licensierade personliga tränare stort. Under vår utbildning ingår bland annat deltagande på arbetsgivarträffar. Där får du möjlighet att knyta kontakter med de största arbetsgivarna inom träning, kost och hälsa i Sverige. Pris 66 125: - inkl. moms. Möjlighet till delbetalning genom HumanFinans.

Flera starter

The Academy
The Academy logotyp

Kostrådgivare - Hjälp dina klienter nå sina hälsomål

 • Yrkesutbildning
 • Flera orter
 • 1 månad
 • Heltid
The Academy logotyp

Lär dig coacha dina klienter i näringslära för att hjälpa dem nå sina mål. Få djupare kunskap kring vilken betydelse kosten har för vår hälsa. Utbilda dig till Kostrådgivare The Academy presenterar nu en nyutvecklad, innovativ och kunskaps- och erfarenhetsbeprövad utbildning. Utbildningen ger dig ökade kunskaper i näringslära, de senaste rönen från forskningen samt insikt i och träning av MI, motiverande samtal. Med vår erfarenhet vet vi att det här helhetstänkandet ger dig och dina framtida kunder störst möjlighet att nå framgång. Vem passar utbildningen för Utbildningen vänder sig till dig som har ett stort intresse av mat, kost och näringslära och som vill arbeta med att vägleda andra i att äta på bästa möjliga sätt utifrån sin situation och sina mål. Utbildningen innehåller många praktiska moment för att du vid kursslutet ska ha konkreta verktyg att arbeta med som licenserad Kostrådgivare. Utbildningen har två olika upplägg utifrån dina förkunskaper: Utbildningens omfattning är 12 dagars lärarledda studier med tillhörande självstudier inför, under och efter utbildningen. Om du tidigare har läst kommunikation, frågeteknik, feedback, coaching och grundläggande kost- och näringslära på vår utbildning till lic. personlig tränare (eller liknande utbildning) är upplägget sju lärarledda dagar och självstudier inför, under och efter utbildningen. Pris 21 125: - inkl. moms. Möjlighet till delbetalning genom HumanFinans.

Flera starter

The Academy
The Academy logotyp

Löpcoach - Få populära kunskaper som många kunder efterfrågar

 • Yrkesutbildning
 • Stockholm
 • 2 dagar
 • Heltid
The Academy logotyp

Få en fördjupad kunskap inom praktisk träning kring medel och distanslöpning och förstå den mentala aspekten av resultatinriktad träning. Utbilda dig till Löpcoach Det har blivit ett ökat behov hos kunder och tränare att få fördjupad kunskap i distanslöpning. Efterfrågan är kopplad till många kunders önskan om att ha en tydlig målbild med sin träning. De har ett lopp eller en tid att träna mot. Kunden har blivit mer resultatinriktad och vill även springa säkert och skadefritt. Utbildning med eftertraktade kunskaper om löpning Utbildningen tar bland annat upp: Fysiska grundegenskaper Träningsplanering och formtoppning Distanslöpning, praktisk träning, intervaller, snabbdistans Löp- och teknikanalyser Pulsträning Vem passar utbildningen för Utbildningen passar dig som gillar träning och hälsa och som vill arbeta med att instruera andra i sin löpning både genom gruppträning eller i form av personlig coachning. Den här utbildningen är för dig som redan är utbildad tränare, personlig tränare, fystränare eller liknande och som vill kunna vidareutvecklas inom löpning. Pris 6125: - inkl. moms. Möjlighet till delbetalning genom HumanFinans.

The Academy
The Academy logotyp

Medicinsk Tränare – Hjälp personer med begränsningar må bra

 • Yrkesutbildning
 • Stockholm
 • 2 månader
 • Heltid
The Academy logotyp

Få värdefull, efterfrågad kunskap för att kunna hjälpa människor med begränsningar eller diagnoser att träna och må så bra som möjligt. Utbilda dig till Lic. Medicinsk Tränare I dag finns ofta ett glapp mellan sjukvård och träning. Sjukvårdens ansvar tar slut långt innan individen har fått tillräckligt med kunskap och support för att själv fortsätta att må så bra som möjligt. Den medicinska tränaren ska därför vara bryggan mellan sjukvård och personens förmåga till att driva sin egen träning. Individanpassa träning för olika diagnoser och begränsningar Den medicinska tränaren har kompetens inom vilken träning som ska bedrivas för personer med olika diagnoser och begränsningar. I samverkan med andra yrkesprofessioner individanpassar, planerar, genomför och utvärderar du som medicinsk tränare fysisk träning för personer med olika typer av begränsningar eller diagnoser. Jobb efter utbildningen Som licenserad Medicinsk Tränare möter du dem som på grund av fysisk eller psykisk ohälsa upplever en begränsning. Det kan vara en skada i rörelseapparaten, livsstilssjukdomar som diabetes, övervikt, hjärt- kärlsjukdomar och stressrelaterade problem. Du arbetar med att träna dem som har fått en diagnos och eventuell behandling av läkare eller terapeut och därefter behöver mer kunskap och stöd för att skapa och bedriva långsiktig träning med hänsyn till diagnosen. På så sätt kan du i din yrkesroll bidra till högre livskvalité för många människor. Det finns behov av medicinska tränare på olika specialiserade friskvårdsverksamheter som arbetar tillsammans med t ex läkare, naprapater och sjukgymnaster. Även på träningsanläggningar som idag når en bred målgrupp är det många kunder som har en problematik som tränaren behöver ta hänsyn till. Pris 49 875: - inkl. moms. Möjlighet till delbetalning genom HumanFinans.

The Academy
The Academy logotyp