Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

TMU Truck & Maskinutbildning

Kompetensutveckling / Kurs

TMU Truck & Maskinutbildning beskrivande bild

Om utbildaren

TMU Truck & Maskinutbildning strävar och arbetar för att möta transportbranschens behov av välutbildade truck- och maskinförare. 

Vi skräddarsyr utbildningen efter ditt företags behov – det vill säga, vi anpassar oss efter vilken typ av utrustning som används och vilka arbetsuppgifter som utförs med dessa.

Vi har över 30 års erfarenhet av materialhantering!
Med våra utbildningar vill vi dela med oss av vår mångåriga erfarenhet av truck och maskinyrket där vi sätter säkerheten främst. Vi är självklart utbildade och certifierade i alla utbildningsområden som vi erbjuder. Vi följer även utbildningsplaner framtagna av TYA och MA-SYSTEM.

Ämnen hos TMU Truck & Maskinutbildning

  • Industri
  • Transport & Logistik
Logga för TMU Truck & Maskinutbildning

Utbildarens webbsajt

www.tm-utbildning.se

2 utbildningar hittades hos TMU Truck & Maskinutbildning

Truckutbildning A1-A4, B1-B6 & D1-D2

  • Kompetensutveckling / Kurs
  • Flexibel ort
  • 40 timmar
  • Heltid
TMU Truck & Maskinutbildning logotyp

Är ni intresserade av en tidseffektiv truckutbildning men inte vill betala för mycket? Då har ni hittat rätt! Vi på TMU genomför både privat och företagsanpassad truckutbildning i hela landet. Med vår Truckutbildning får du som deltagare all kunskap du behöver för att bli en duktig, effektiv och produktiv truckförare. Utbildningen har stort fokus på säkerhet inom person-, gods- och truckskador. Utbildningen går att göras helt företagsanpassad vilket innebär att vi kan komma till er och utbilda er personal oavsett dag, kväll eller natt. Vi kan utfärda både truckkort A1-A4, B1-B6 och D1-D2, vi anpassar helt enkelt utbildningens innehåll beroende på era behov. Vi följer Truckläroplanen TLP10 som arbetsmarknadens parter gemensamt har tagit fram. Efter utbildningen Idag är det mycket meriterande vid jobbsök att inneha truckkort. Det är även vanligt att många ungdomar söker sig till de välbetalda lagerjobben i Norge. Där kan man få jobb på ett par dagar om man innehar truckkort! Pris 2900 kr exkl. moms per deltagare. Är ni flera på ett företag som vill gå utbildningen samtidigt så kan ni få ett rabatterat pris. Besök vår hemsida och kontakta oss så kommer vi överens om ett studieupplägg som passar er!

Löpande starter

TMU Truck & Maskinutbildning
TMU Truck & Maskinutbildning logotyp

Hjullastare Valideringskurs

  • Kompetensutveckling / Kurs
  • Ludvika
  • 10-20 timmar
  • Heltid
TMU Truck & Maskinutbildning logotyp

Under hjullastarutbildningen får du bland annat lära dig grunderna för hjullastare inom områden som arbetsmiljö, förarbehörighet, säkerhet, konstruktion, godshantering, redskap, daglig tillsyn och manövrering. Utbildningen genomförs på plats hos oss i Grängesberg men går även att göras företagsanpassad vilket innebär att vi kan komma till er och utbilda er personal oavsett dag, kväll eller natt. Vem passar Hjullastare Valideringskursen för? Utbildningen passar dig som har kört Hjullastare tidigare men nu har ett inaktuellt kort som du behöver uppgradera. Du behöver alltså viss erfarenhet av tunga maskiner för att gå denna utbildning. Efter utbildningen Efter slutförd kurs kan man lite förenklat säga att du har kunskap att arbeta med hjullastaren ”ovan marknivå” (allt utom anläggning). Beroende på din tidigare erfarenhet kan vi sedan erbjuda antingen ett kompetensprov eller en vidareutbildning. Pris 6000-9000 kr exkl. moms beroende på tidigare kunskaper och hur utbildningen läggs upp.

Löpande starter

TMU Truck & Maskinutbildning
TMU Truck & Maskinutbildning logotyp