Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Truckexperten

Yrkesutbildning

Truckexperten beskrivande bild

Om utbildaren

Välkommen till oss på Truckexperten! Vi erbjuder truckutbildningar i Jönköping, Nässjö och Skövde. Ta truckkort hos oss med körgaranti till marknadens bästa priser! Hos oss tar du truckkort snabbt och smidigt! Alla våra instruktörer är certifierade och du får alltid ett registrerat och certifierat truckkort hos oss! Våra truckutbildningar riktar sig till er som använder truck i ert arbete. Våra kurser ger grundläggande kunskaper och färdigheter. I utbildningen ingår även moment som säkerhetsfrågor och tillsyn av trucken.

Truckexpertens truckutbildningar har som mål att utbilda er till truckförare som är goda ambassadörer för oss när ni kommer ut till er arbetsplats och arbetar. Kursen inriktar sig på att ni ska få goda säkerhetskunskaper och bli resurseffektiva truckförare. Alla våra truckutbildningar följer Truckläroplan (TLP) 10.

Vi håller till i toppmoderna och fräscha lokaler i Jönköping, Nässjö och Skövde med tillgång till många olika truckar. Hos oss slipper du vänta på din tur under utbildning och har alltid maximal körtid för att lära dig att köra truck. Helt i linje med vårt fokus att ni ska känna er trygga när ni börjar arbeta som truckförare.

Vi har körgaranti vilket innebär att du får komma tillbaka kostnadsfritt och praktisera ytterligare om du känner dig osäker. Det är viktigt för oss att du hanterar din truck på rätt sätt.

Läs mer om våra truckutbildningar eller boka en tid på hemsidan.

Ämnen hos Truckexperten

  • Transport & Logistik

1 utbildningar hittades hos Truckexperten

Ta truckkort A och B hos oss med körgaranti!

  • Yrkesutbildning
  • Flera orter
  • 2 dagar
  • Heltid
Truckexperten logotyp

Säkra ditt jobb som truckförare genom ett truckkort från Truckexperten. Vi utbildar med fokus på att du ska känna dig trygg och säker när du kommer ut i verkligheten och jobbar som truckförare. Boka en kurs för truckkort och ta ett steg närmare ditt jobb som truckförare redan idag! Är du arbetslös hjälper vi dig med jobbsökande efter din kurs hos oss, läs mer genom att klicka dig vidare till vår hemsida! Varför truckkort? Lager- & industrisektor är stor med goda möjligheter till arbete. Det är ett krav av företag i branschen att du ska ha truckkort för att jobba som truckförare. Arbetet som truckförare är varierande & välbetalt! Truckkort är en investering! Ta ditt truckkort idag och säkra jobbet som truckförare! Vi har körgaranti vilket innebär att du är välkommen tillbaka till oss efter avslutad utbildning helt kostnadsfritt för att praktisera mer och uppdatera dina kunskaper. Hos oss i Jönköping, Nässjö & Skövde utbildar vi i truckutbildning A och B. I utbildningen ingår följande trucktyper: A1-A och B1-B4. Pris: Jönköping: 1999:- (ordinarie pris 2799:-) Nässjö: 1999:- (ordinarie pris 2799:-) Skövde: 2499:- (ordinarie pris 2799:-) Adress: Jönköping: Mogölsvägen 4, 555 93 Jönköping. Nässjö: Terminalgatan 6, 571 34 Nässjö. Skövde: Norregårdsvägen 20, 541 34 Skövde Dag 1, genomförs den praktiska delen med truckkörning och övningar. Dag 2, genomförs teoridelen av dig hemifrån digitalt. Dag 3, vi skickar ditt truckkort till dig.

Löpande starter

Truckexperten
Truckexperten logotyp