Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

WonderBrand Academy

Kompetensutveckling / Kurs

WonderBrand Academy beskrivande bild

Om utbildaren

WonderBrand Academy har sitt ursprung i varumärkesbyrån WonderBrand. Vi har under de senaste snart 17 åren skapar hållbara strategier och träffsäker kommunikation som stärker och positionerar kundernas varumärken. WonderBrand Academy är summan av de största framgångarna, de identifierade fallgroparna och en konstant utvecklad metodik som vi vet fungerar i verkligheten.

WonderBrand Academys mission är att bidra till att skapa starka varumärken som kommer sig utav värderingsstyrda organisationer. Vi vet att starka varumärken skapas inifrån och genom att koppla beslutsfattare och medarbetare närmare varandra, stärks varumärket internt och därigenom externt. Genom att vi delar med oss av vår kunskap och erfarenhet bidrar vi till att fler bolag blir mer harmoniska, lönsamma och hållbara – därmed konkurrenskraftiga på en allt tuffare marknad.

Ämnen hos WonderBrand Academy

  • Marknadsföring

1 utbildningar hittades hos WonderBrand Academy