Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Blocket Utbildning är en del av

Yogayama

Yrkesutbildning

Yogayama beskrivande bild

Om utbildaren

Yogayamas akademi är ett ställe där du som är yogaintresserad får möjlighet att jobba på din egna utveckling. Vår verksamhet startade i Stockholm 2004 och vi var skandinaviens första yogacenter, nu finns vi på flera ställen i landet. Genom åren har Yogayama byggt upp en välkänd verksamhet med ett brett utbud av många olika yogaklasser med välutbildade lärare och föreläsare från hela världen. 2012 lanserades vår Yogalärarutbildning och fram tills idag har flera hundra deltagare examinerats. 2014 tog vi nästa steg och lanserade den avancerade yogalärarutbildningen på 500 h. 

Besök vår hemsida om du är intresserad av att veta mer om hur du kan utveckla ditt yogande och hur du kan hjälpa andra i sin utveckling.

Ämnen hos Yogayama

  • Utbildning
  • Hälsa & Friskvård
Logga för Yogayama

Utbildarens webbsajt

www.yogayama.com

1 utbildningar hittades hos Yogayama

Yogayama Teacher Training® 200 hours

  • Yrkesutbildning
  • Stockholm
  • 6 veckor
  • Heltid
Yogayama logotyp

Välkommen till Yogayamas yogalärarutbildning! Yogayama erbjuder ett genomarbetat utbildningsprogram där eleverna har möjlighet att lära sig yoga på djupet, oavsett om de önskar att bli yogalärare eller för att ta sin egna praktik till en ny nivå. Vid examen kan individer som väljer att gå vidare med att lära ut yoga ansöka om ett internationellt certifikat från Yoga Alliance. Yoga växer snabbt i Sverige och vår förståelse för hur yogapraktiken kan få oss att må bättre har också ökat oavsett om det handlar om återhämtning efter att ha gått in i väggen eller rehabilitering av gamla idrottsskador. Att yoga kan stötta både när det gäller det själsliga planet så väl som den fysiska kroppen blir allt fler utövare varse om. Som ett resultat av den popularitet som yoga-traditionen har fått finns ett stort behov av välutbildade yogalärare. Vi har lång erfarenhet av att utbilda på en hög kunskapsnivå, med fokus på Hatha Yoga, erbjuder Yogayama en av de mest utförliga yogalärarutbildningen i Skandinavien genom ett unikt och genomarbetat upplägg, som bland annat innefattar digitala hjälpmedel och förmedlat av några av landets mest erfarna yogalärare. Efter utbildningen Yogayama Teacher Training® När eleverna genomfört sina 200 timmar samt blivit godkända på sina skriftliga, muntliga och praktiska prov har de möjlighet att ansöka om ett internationellt certifikat genom Yoga Alliance, en organisation som certifierar yogalärare världen över.

Flera starter

Yogayama
Yogayama logotyp