Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Yrkesakademi - Sundberg, Piret

Kompetensutveckling / Kurs

Yrkesakademi - Sundberg, Piret beskrivande bild

Om utbildaren

Trädgårdsutbildningar för nybörjare!

Vår kursinstruktör, Piret Sundberg, hjälper dig med alla frågor du har innan och under dina studier. Hon är både trädgårdsälskare och har kunskap och erfarenhet inom området. Kunskaperna kommer från en ettårig utbildning i trädgårdsskötsel och plantering av krukväxter, kurser i blomsterbinderi, fristående kurser i måltidskunskap och utbildning till pedagog. 

Piret har nu arbetat några år med utbildning och coachning och vill med föreläsningsserien Diplomerad Trädgårdsskötare förmedla en del av sina praktiska kunskaper.

Ämnen hos Yrkesakademi - Sundberg, Piret

  • Miljö & Hållbarhet
Logga för Yrkesakademi - Sundberg, Piret

Utbildarens webbsajt

yrkesakademi.se

1 utbildningar hittades hos Yrkesakademi - Sundberg, Piret

Diplomerad Trädgårdsskötare

  • Kompetensutveckling / Kurs
  • Online
  • 4-5 veckor
  • 50%
Yrkesakademi - Sundberg, Piret logotyp

Har du intresse för företagande och vill hjälpa människor med trädgårdsskötsel? Då är denna utbildning rätt för dig. Många tomter i städer har markytor som kan användas till odling av blommor och grönsaker. En solig altan eller balkong kan också förvandlas till en blomstrande oas. Din hjälp behövs! Att arbeta som Diplomerad Trädgårdsskötare? Som diplomerad trädgårdsskötare kan du hjälpa hushållen med trädgårdsskötsel och kan inspirera människor till att ta steget mot en mer hälsosam och aktiv livsstil. Du kan lära ut till andra hur man skapar en trivsam miljö i trädgården. Arbete som trädgårdsskötare är fritt och ger bra kondition, man kan arbeta med många olika saker vilket gör att det aldrig känns enformigt. Utbildningens upplägg Under utbildningen får du teoretisk kunskap om de centrala kunskapsområden jord, kompostering, plantering, beskärning, växtkunskap, trädgårdsskötsel och ekologisk odling. I utbildningen ingår 6 timmar och 40 minuter skärminspelade föreläsningar samt 40 minuter inspelat material i trädgården. Du som deltagare har möjlighet att arbeta med materialet under ett år och i din egen takt. Utbildningen innehåller även övningsuppgifter och quiz där du får sätta dina teoretiska kunskaper på prov. Ett inlämnat diplomeringsarbete ger dig diplom som kan intyga dina kunskaper. Målgrupp Denna utbildning vänder sig till alla som vill snabbt tillgodogöra sig de teoretiska grunderna i trädgårdsskötsel. Den passar även dig som vill arbeta som kreativ skapare av din miljö och samtidigt kunna njuta av livets goda.

Löpande starter

Yrkesakademi - Sundberg, Piret
Yrkesakademi - Sundberg, Piret logotyp