Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Real Estate, Finance & Hotel Development, London

Studin
Bank, Finans & Försäkring
Real Estate, Finance & Hotel Development, London beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Takt
Heltid
Längd
1,5 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Med denna masterutbildning i Real Estate, Finance & Hotel Development på Glion i London utbildar du dig professionellt för en global karriär på ledningsnivå inom fastigheter & finans. Här får du kunskaperna, kontakterna och självförtroendet för en internationell karriär inom fastighets- och kapitalmarknaderna.

Denna masterexamen ger dig omfattande och systematisk förståelse för real estate, fastigheter, kapitalmarknader och global hotellutveckling.

Du utvecklar strategisk ledningsförmåga och analytiska färdigheter samtidigt som du lär dig de senaste koncepten och teknikerna inom real estate, fastighetsutveckling och kapitalförvaltning.

Vem passar utbildningen i Real Estate, Finance & Hotel Development för?
Programmet är perfekt för dig som vill arbeta med fastighetsvärdering eller fastighetsfonder för t.ex en Real Estate Investment Trust (REIT), i konsultverksamhet, fond, bank eller kapitalförvaltning,

Praktisera och bygg kontaktnät
Programmet består av 2 terminer + 6 månaders internationell praktik på ett företag eller organisation i Glions internationella nätverk av partners

Under utbildningen kommer du att träffa och bygga upp ett kontaktnät bland branschledare och lära dig av gästföreläsare på toppnivå.

Glion
Glion Institute är en av världens främsta hotellskolor. Glions nära och starka samarbete med lyxvarumärken inom hotell- och besöksnäringen ger dig tillgång till ett globalt nätverk av framtida arbetsgivare.

Plats

  • Storbritannien

Kommande starter

Storbritannien

Start
Vår 2022

Storbritannien

Start
Höst 2022

Storbritannien

Start
Vår 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök