Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Kurs i ACT

HumaNova
Beteende- & Socialvetenskap
Kurs i ACT beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
50%
Längd
5 dagar
Pris
9 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Fem dagars fördjupning i ACT som metod leder till att du efter genomförd utbildning ska kunna lägga till fundamentala ACT-principer i ditt  arbete.

ACT, Acceptance and Commitment Therapy, har under senare år uppmärksammats som en lovande psykologisk behandlingsmetod inom en rad områden såsom depression, ångestproblematik, missbruk och trauma.

ACT kallas ofta den tredje vågens KBT. Det är en utveckling av den kognitiva beteendeterapin (KBT) med en viktig skillnad – ACT fokuserar på att det finns ett val i alla situationer. KBT reflekterar mer över känslor och tankar samt hur de samverkar och påverkar beteendet/valet.

Utöver ett värde att vara en psykologisk behandlingsform är ACT även en förändringsmetod, en livshållning som leder i riktning mot meningsfullhet. ACT erbjuder verktyg som fungerar både på det inre och det yttre planet. Under fem dagar kommer vi att belysa dessa olika användningsområden: 

  • En annorlunda terapiform 
  • Ett sätt att främja förändring 
  • Meningsfulla handlingsbeslut 
  • Livshållning i vardagen 

Plats

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Lund

Kommande starter

Stockholm

Start
Vår 2022

Göteborg

Start
Vår 2022

Lund

Start
Vår 2022

Lund

Start
Höst 2022

Göteborg

Start
Höst 2022

Stockholm

Start
Höst 2022

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för HumaNova

Om HumaNova

Personligt och organisatoriskt växande sedan 1996.

HumaNova verkar för individens och organisationens växande. Det är det som är vår livsnerv. Vi finns för dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.

Förutom våra utbildningar erbjuder vi även några gratis guider där den som är nyfiken kan få mer information om våra utbildningar mm, ni hittar våra guider här.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök