Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Diplomerad Mindfulnessinstruktör distans i grupp

iLivEra AB
Beteende- & Socialvetenskap
Diplomerad Mindfulnessinstruktör distans i grupp beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
Egen takt
Längd
1,5 - 2 mån
Pris
11 500 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

På denna utbildning lär du dig allt du behöver om mindfulness som redskap för dig själv eller för att kunna hjälpa andra. Efter utbildningen är du Diplomerad Mindfulnessinstruktör och kommer känna dig helt redo för att själv hålla grundkurser i Mindfulness.

Utbildningen är baserad på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.

Genom upplevelsebaserade övningar, diskussioner och reflektionsuppgifter får du en djup förståelse för Mindfulness och hur du kan använda verktygen i ditt liv. Du får verktyg, övningar och inspiration för att kunna leda egna kurser. Allt för att du ska känna dig att du har den kompetens du behöver för att leda individer och grupper i Mindfulness. 

Varje kurs har både deltagare som vill lära sig för sin egen skull och de som vill jobba med det.
Vi möts i grupp via datorn, det enda kravet är att du har dator/iPad och internetuppkoppling.

Målgrupp
För dig som vill lära dig om Mindfulness alternativt fördjupa dig och bli instruktör.  Du måste inte ha tidigare erfarenhet av Mindfulness. Utbildningen är både teoretisk och praktisk och du får en djup kunskap om Mindfulness, forskning, hur stress påverkar kroppen och hur man kan förebygga och reducera negativ stress.

Omfattning: 
6 dagar + hemuppgifter under 1,5 - 2 månader.

Plats:
Online på distans i grupp.

Pris
Vinterrabatt - 2 000 kr tom 31/3 = 9 500 kr. Ord. pris 11 500 kr, inkl moms för privatpersoner, exkl för företag. Mindfulness räknas som friskvård och är avdragsgillt enligt Skatteverket. Delbetalning möjlig.

Plats

  • Distans

Kommande starter

Distans

Start
2021-11-09

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för iLivEra AB

Om iLivEra AB

iLivEra erbjuder utbildningar inom Mindfulness, stresshantering, MindMassage, personligt ledarskap och förändringsarbete genom utbildningar, workshops och föreläsningar. Vi erbjuder utbildningar som är konkreta trots sin tyngd i forskningen samt lätta att ta till sig oavsett bakgrund och erfarenhet. Flertalet av utbildningarna finns på distans, antingen i grupp eller som självstudier. Alla utbildningar går att kombinera med jobb utöver studierna.

För företag
Vi tror att personalen är företagens viktigaste resurs och för att nå maximerad lönsamhet och produktivitet behöver personalen må bra. I en värld där vi ständigt är uppkopplade och förväntas vara tillgängliga från morgon till kväll kan det vara en utmaning. Vi arbetar med olika verktyg för att skapa hållbara arbetsplatser och människor.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök