Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Mindfulness Grundkurs Online

iLivEra AB
Beteende- & Socialvetenskap
Mindfulness Grundkurs Online beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
Egen takt
Längd
8 tillfällen
Pris
2 495 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill du lära dig själv eller hjälpa andra att stanna upp och känna mer lugn och ro? Gå vår mindfulnesskurs helt i egen takt - en grundkurs i MBSR (mindfulnessbaserad stressreduktion) där du får konkreta verktyg att använda i livet.

Mindfulness är ett fantastiskt redskap för att hantera livets alla utmaningar. I den här mindfulnesskursen lär du dig växla tempo och hantera livet mer harmoniskt. Du lär dig hur din hjärna fungerar, hur dina tankar kan styra dig per automatik och hur du blir medveten om detta. Du lär dig att i större grad välja var du lägger din energi och hur du lättare kan utnyttja de små stunder av återhämtning som vardagen ger dig. Dessa kunskaper kan du sedan även använda i ditt yrke för att hjälpa andra.

Att gå en mindfulnesskurs ger en mängd positiva effekter. Forskning visar att mindfulnessträning kan leda till bla. lägre stressnivåer, lägre blodtryck, bättre sömn och bättre upplevd livskvalitet. Mindfulness MBSR-programmet av Jon Kabat-Zinn ligger till grund för kursen.

Varför träna mindfulness?

 • Få mer energi och fokus
 • Minska stress och oro
 • Somna lättare och sov bättre
 • Njut av livet och vardagarna mer
 • Få mindre irritation och mer harmoni

 

Övriga fördelar med vår utbildning?

 • Konkret och tydligt
 • Anpassat för nybörjare
 • Enkelt att ta till sig och använda i sin vardag
 • Inspirerande
 • Forskningsbaserat


Omfattning:
8 gånger, egen takt

Plats:
Online på distans

Plats

 • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för iLivEra AB

Om iLivEra AB

iLivEra erbjuder utbildningar inom Mindfulness, stresshantering, MindMassage, personligt ledarskap och förändringsarbete genom utbildningar, workshops och föreläsningar. Vi erbjuder utbildningar som är konkreta trots sin tyngd i forskningen samt lätta att ta till sig oavsett bakgrund och erfarenhet. Flertalet av utbildningarna finns på distans, antingen i grupp eller som självstudier. Alla utbildningar går att kombinera med jobb utöver studierna.

För företag
Vi tror att personalen är företagens viktigaste resurs och för att nå maximerad lönsamhet och produktivitet behöver personalen må bra. I en värld där vi ständigt är uppkopplade och förväntas vara tillgängliga från morgon till kväll kan det vara en utmaning. Vi arbetar med olika verktyg för att skapa hållbara arbetsplatser och människor.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök