Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Studera på college mitt i New York 1 – 2 terminer!

Studin
Beteende- & Socialvetenskap
Marknadsföring
Organisation & Ledning
Studera på college mitt i New York 1 – 2 terminer! beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Takt
Heltid
Längd
1-2 terminer
Pris
På förfrågan
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Att studera fristående kurser på Mercy College i New York är perfekt för dig som vill prova på college eller universitet i en eller två terminer efter gymnasiet. Det är även idealiskt för dig som studerar på högskola och vill göra en utlandstermin i New York.

Innehåll och upplägg
Du sätter samman din egen termin med kurser i de områden som intresserar dig. Du kan välja mellan bl.a beteendevetenskap, business, cybersecurity, IT, hälsovetenskap, internationella relationer, diplomati, juridik, management, marknadsföring, psykologi, sociologi, media, kommunikation, public relations.

Du kan fördjupa dig inom ett särskilt ämnesområde eller välja kurser i vitt skilda ämnesområden.

De högskolepoäng du tar under terminen kan tillgodoräknas i en pågående eller framtida universitets- eller högskoleutbildning.

Mercy College
Mercy College i New York är ett privat oberoende amerikanskt universitet med campus i Midtown på Manhattan. Mercy College erbjuder studentboende mitt i världsmetropolen NYC.

Examen
Fristående kurser, högskolepoäng

Starter
Kurser startar i september och januari varje år

Plats

  • USA

Kommande starter

USA

Start
Vinter 2022

USA

Start
Höst 2022

USA

Start
Vinter 2023

USA

Start
Höst 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök