Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Certifiering i Psykologi

Academy Online
Beteende- & Socialvetenskap
Certifiering i Psykologi beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
Egen takt
Längd
Egen takt
Pris
12 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Om du älskar ämnet psykologi, beteendevetenskap och självutveckling är den här kursen perfekt. När du studerar den här kursen får du kunskapen och verktygen du behöver för att du ska kunna arbeta med psykologiska metoder på olika områden. Kursen ger en allmän orientering inom några av psykologins huvudområden. Man går igenom teorier, metoder och praktiska uppgifter inom socialpsykologi, biologisk psykologi, kognitiv psykologi och utvecklingspsykologi.

Vem riktar sig denna Certifiering i Psykologi till?
Den här kursen är en bra början för dig som vill bygga din egen utbildning med inriktning mot psykologi. Kursen är samtidigt ett bra komplement i en utbildning eller jobb med en annan huvudinriktning. Kursen riktar sig till de som vill jobba som certifierad terapeut eller coach med en stark psykologi baskunskap både till enskilda personer, grupper eller företag. Kursen ger dig samtidigt en väldigt omfattande bild och kunskap om psykologi metoder, så kursen passar även dig som är psykologi intresserad oavsett framtida arbetsplaner. 

Du blir inte legitimerad psykolog med den här kursen men du kan alltid uppgradera dig genom ytterligare studier där denna kursen står som en kunskapsgrund.  En komplett yrkesutbildning till dig som vill jobba med personlig utveckling.

Arbeta med Psykologi
Arbetet som terapeut eller coach brukar handla om att behandla och förebygga framtida problem. Att stödja, vägleda och motivera ingår i arbetsuppgifter. Arbetet kan också innebära rådgivning inom personalfrågor, arbetsplatsfrågor, marknadsföring eller terapi, mm. Syftet med kursen är att ge en god inblick i den växlande rollen mellan dig som terapeut eller coach med kunskap baserad på vetenskap, och klient och på det sättet kunna hjälpa klienten att identifiera sin problematik. I arbetslivet finns det stark efterfrågan på psykologisk kunskap inom många olika områden, t ex personaladministration, rekrytering, rehabilitering, hälso- och sjukvård, skola och utbildning, idrottsvärlden, organisationsutveckling. Du kommer att få nytta av kursen i både ditt privata och ditt arbetsliv både inom den privata sektorn och i näringslivet.

Du läser i valfri studietakt men om heltid ca 12 veckor.

Välkommen att anmäla dig och låta din framgångsresa starta tillsammans med oss!

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Academy Online

Om Academy Online

Academy online erbjuder kompetensutveckling
Är det dags att ta nästa steg i din karriär genom att gå en yrkesutbildning eller vill du förstärka din kompetens genom att gå någon kurs
Oavsett hur ditt nuläge är hoppas vi att du hittar någon utbildning hos oss på Academy Online som stärker dig och hjälper dig att ta nästa steg.

VÄLJ SJÄLV
Du kan således studera när du vill och i din egna studietakt. Du kan befinna dig var som helst i världen, givetvis med förutsättningen att du har en Internetuppkoppling. Våra utbildningar är anpassade efter det verktyg du väljer att använda dvs en stationär dator, en laptop, läsplatta eller din smartphone.

MODERNT
Detta är ett modernt sätt att studera där du avgör när du vill studera, var du vill befinna dig och vilka verktyg du vill använda. Kort sagt med vår slogan. "Education made easy".

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök