Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Diplomerad Samtalsterapeut

HumaNova
Beteende- & Socialvetenskap
Diplomerad Samtalsterapeut beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
50%
Längd
2 år
Pris
151 000 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Diplomerad Samtalsterapeut vänder sig till dig som vill arbeta med och bidra till mänskligt växande. Målet med utbildningen är att du ska bli en kompetent, trygg och insiktsfull samtalsterapeut.

Förutsättningen för det är god självkännedom och därför lägger vi stort fokus på din egen utveckling. Självutvecklande arbete ingår hela vägen från vår grundutbildning i psykosyntes - Bli den du är - fram till din diplomering.

Basutbildningen i integrativ psykoterapi (steg 1) som ingår är meriterande för många yrken inom psykosocialt arbete och hälsa, exempelvis för dig som arbetar som kurator, socionom eller inom företagshälsovården.

Med utbildningen får du en omfattande, praktisk och djupgående kompetens. Du får en gedigen kombination av teori och praktik som grund för ett  utvecklande arbete samt  ett professionellt förhållningssätt till klienten.

Behörighet
För att påbörja utbildningen till Diplomerad Samtalsterapeut måste du vara godkänd på grundutbildningen Bli den du är.

Vidareutbildning
Efter avslutad utbildning kan du välja att utbilda dig till Par- och relationsterapeut samt Handledare. Du kan även välja att gå någon av våra fördjupningskurser som du finner här.

Plats

  • Stockholm
  • Göteborg
  • Lund

Kommande starter

Stockholm

Start
Vår 2022

Göteborg

Start
Vår 2022

Lund

Start
Vår 2022

Lund

Start
Höst 2022

Göteborg

Start
Höst 2022

Stockholm

Start
Höst 2022

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för HumaNova

Om HumaNova

Personligt och organisatoriskt växande sedan 1996.

HumaNova verkar för individens och organisationens växande. Det är det som är vår livsnerv. Vi finns för dig som vill utvecklas och bli än mer av dig själv som person – i dina privata relationer eller på arbetet som partner och/eller ledare.

Förutom våra utbildningar erbjuder vi även några gratis guider där den som är nyfiken kan få mer information om våra utbildningar mm, ni hittar våra guider här.

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök