Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Larm- och Säkerhetselektriker, Grundutbildning

Teknikutbildarna i Norden AB
Bygg & Anläggning
Larm- och Säkerhetselektriker, Grundutbildning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
50%
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

En larm- och säkerhetselektriker arbetar i allmänhet i ett elteknikföretag och huvudsysselsättningen är oftast installationer av olika slag. Det är stor bredd på arbetsuppgifterna inom yrket. Det innebär att man behöver ha bra baskunskap inom el-området vilket man får med denna breda utbildning.

Att arbeta som Larm- och Säkerhetselektriker
Beroende på var man jobbar kan man ha olika yrkestitlar. Till exempel teletekniker, service- och installationstekniker, kabeltekniker, bredbandsmontör, telemontör med mera. Att arbeta som teletekniker kan bland annat innebära att installera data- och teleutrustningar, inbrotts- och brandlarm eller passersystem.

Utbildningens mål
Att deltagaren ska kunna driftsättning, programmering, kabeldragning, felsökning, service och underhåll av larm och andra installationer.

Plats

  • Delvis distans (Sundsvall)

Kommande starter

Delvis distans (Sundsvall)

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Teknikutbildarna i Norden AB

Om Teknikutbildarna i Norden AB

Teknikutbildarna är ett av Sveriges största utbildningsföretag med ett brett utbud av kurser, framförallt inom många teknikområden. Med drygt 30 anställda omsätter vi ca 45 miljoner kr och har kontor i Sundsvall, Gävle och Solna.

Sedan starten 1999 har vi metodiskt byggt upp vår kurskatalog, vårt utbud och inte minst vår erfarna, kompetenta och omtyckta lärarkår som består av både anställda och konsulter som leder våra kurser.

Inom el och automation har vi allt från en grundutbildning för vuxna i Auktoriserad elinstallatör till kurser inom elsäkerhet, lagar, regelverk och arbetsmetoder. Även inom driftsäkerhet och produktion, energi, arbetsmiljö, ledarskap och fler områden har vi ett brett utbud.

Teknikutbildarna
...på dina villkor

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök