Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Yrkesmåleri med dekorativ fördjupning

Tau Learning
Bygg & Anläggning
Yrkesmåleri med dekorativ fördjupning beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
Heltid
Längd
2 år
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Kurs i yrkesmåleri med dekorativ fördjupning. Utbildningen ger bred kunskap inom yrkesmåleri och dekorativa tekniker. I våra verkstäder och ateljéer får eleven lära sig miljöriktiga och säkra arbetsmetoder i processens alla moment: förberedning, renovering och behandling av ytor, samt applicering av dekorativa material.

Det innebär att eleven arbetar både invändigt och utvändigt, med allt från våtrum och väggbeklädnader till fritt måleri. Och det även utomhus.

Plats

  • Malmö

Kommande starter

Malmö

Start
2021-08-30

Malmö

Start
2021-11-08

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Tau Learning

Om Tau Learning

TAU Learning är en av södra Sveriges största hantverksskolor med ett omfattande program vad gäller yrkesutbildningar.

Våra lärare har stor erfarenhet inom sina respektive ämnesområden då de är eller har varit yrkesverksamma designers, formgivare, möbelmästare och yrkemålare. Detta ser vi som en av våra främsta tillgångar och det bidrar till att säkerställa att det som lärs ut på utbildningarna är relevant för arbetslivet.

I våra studios och verkstäder arbetar eleverna med traditionella hantverksmetoder såväl som med modern teknik som håller en professionell standard.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök