Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Fastighetsskötare

Vimmerby Folkhögskola
Fastighet
Fastighetsskötare beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Folkhögskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
1,5 år
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utbildningen riktar sig till dig som tycker om att arbeta med händerna och att lösa tekniska problem. Du är noggrann, flexibel, kan samarbeta och ta egna initiativ och du tycker om att möta människor i olika miljöer. Arbetet som fastighetsskötare ställer stora krav på samarbete och kommunikation med alla som man möter.

Utbildningens innehåll
De kurser som kan ingå i utbildningen är praktisk ellära, värmelära, verktygs- och materialhantering, fastighetsförvaltning, fastighetsservice - byggnader och VVS, luftbehandling, yttre miljö - maskiner, verktyg och anläggningar och entreprenörskap. 

Stark förankring i arbetslivet
Det finns ett utbildningsråd med personal från skolan och fastighetsbranschen som samverkar och utvecklar utbildningen tillsammans.

Efter utbildningen till Fastighetsskötare
Efter avslutat utbildning kan du arbeta som fastighetsskötare och se till att värme, ventilation och andra tekniska system fungerar och att hyresgästerna får en bra service. 

Ansökan för starten i augusti 2022
Sista ansökningsdag: 15 april 2022

Plats

  • Vimmerby

Kommande utbildningsstarter

Vimmerby

Utbildningsstart
Höst 2022

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Vimmerby Folkhögskola

Om Vimmerby Folkhögskola

Vi hälsar dig välkommen till Vimmerby folkhögskola. Skolan byggdes och startade 1956 och ligger centralt i Vimmerby i härliga Småland med vacker och fridfull miljö. Huvudman för skolan är Region Kalmar län  Efter avslutad kurs har du inte bara förvärvat nya kunskaper genom dina studier utan även fått vänner och kontakter för livet.

Vimmerby folkhögskola vänder sig till studerande som vill fördjupa sitt samhälls- och kulturintresse. Speciella intresseområden är hälsa och vårdarbete.

Utbildningstyper
Folkhögskola
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök