Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Licensierad ADHD coach

Anna Hallén AB
Hälsa & Friskvård
Licensierad ADHD coach beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
50%
Längd
2 terminer
Pris
44 800 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Unik utbildning om kreativa hjärnor, möjligheter & lösningar. Fokus på helheten – kostens påverkan, inflammationer, bemötande, signalsubstanser, rörelse, stress, tekniker, skolan, styrkor, inlärningsstilar, tarmen och mycket mycket mer.

Kursen har fokus på ADHD och ADD. Idag kan du bara få en diagnos om du har problem. Vi har sammanfattat ADHD/ADD som ett problem, ett hinder och en brist – men det är så oerhört mycket mer. det är kreativitet, hyperfokus, tusen kreativa tankar och en massa lösningar utanför boxen.

Kursen har fokus på att med kunskap och tekniker minska aggressivitet, ”myror i brallan”, problem med koncentration och skapa utrymme för denna unika hjärna med en helt unik och spännande koppling.

Att vara ADHD coach är oerhört mycket mer än att förmedla kunskap och fakta. Att vara ADHD coach innebär att du kan påverka och förändra – du kan skapa möjligheter, trygghet och glädje för både barn, vuxna, föräldrar och skola.

Du arbetar både med coachning och med rådgivning, vilket är två helt olika, men underbara, tekniker för att skapa värdefull skillnad.

Efter genomgången utbildning kan du:

  • Ge unikt individuellt anpassade kostråd som skapar lugn i hjärnan och bättre sömn. Kunskapen bygger på vetenskaplig grund, evolution och artegen naturlig glutenfri kost
  • Skapa lösningar för koncentration, motivation, beteende och inlärning.
  • Ha kunskap om rörelsens betydelse för hjärnan.
  • Ha kännedom om stressens betydelse för sömn, magen och hjärnans funktioner. Samt ha verktyg och tekniker för att kompensera brister.
  • Känna signalsubstansers påverkan på beteende, sömn och motivation/koncentration.
  • Ha grundläggande kunskap om tarmens betydelse vis ADHD/ADD.
  • Coachning och coach-rollens olika delar


Omfattning
Live:
 4 x 1 vecka på Livsstilsgården under 1 år
– eller:
Distans: 4 x 10 veckor med webbföreläsning med föreläsning en gång i veckan.

Plats

  • Höganäs

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Anna Hallén AB

Om Anna Hallén AB

På Anna Hallén finns utbildningar för dig som vill arbeta med hälsa, stress, vikt, livsstil, livskvalité och verkligen vill göra skillnad!

Utbildningarna står för kvalitét, förståelse och kunskap. Vårt viktigaste mål är att du efter en avklarad utbildning hos oss har fått de verktyg du behöver för att kunna översätta den teoretiska faktan och omvandla den till fungerande råd i vardagen. Under våra utbildningar får du även lära dig näringsfysiologi och forskning, översatt till livsstil och kostråd. Dessutom kommer du att få kritiskt analysera fakta, kunskap och ifrågasätta förmedlade ”sanningar”. 

Under alla utbildningarna fokuserar vi på individanpassning eftersom vi alla är olika. Du får därför lära dig hur du använder din kunskap för att skapa resultatinriktade råd till varje unik individ.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök