Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Massageterapeut / Certifierad Massör

Bergqvists Massage & Friskvårdsutbildningar
Hälsa & Friskvård
Massageterapeut / Certifierad Massör beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
50%
Längd
11 månader
Pris
38 800 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Denna massageutbildning består av 40 lärarledda dagar plus extern praktik som leder till att du kan jobba professionellt med massage. Skadeförebyggande insatser har idag hög prioritet och allt fler företagsledare öppnar sina ögon för att i förebyggande och rehabiliterande syfte anlita massörer.

Efter godkänd utbildning hos oss blir du massageterapeut. I utbildningen ingår också att göra ett nationellt certifieringsprov för att bli "Av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör", vilket är en viktig titel att ha som massör i Sverige. Den ger dig också möjlighet att bli medlem i yrkesförbund för massörer. Medlemsskapet ger dig automatiskt obligatoriska patient och ansvarsförsäkringar.

Kombinera utbildningen med arbete
Denna yrkesutbildning till Massageterapeut passar utmärkt för dig som vill kombinera studierna med att arbeta. Utbildningen bedrivs under 11 månader och du kan kombinera studierna med att jobba uppemot 75%.

Kostnad
Kursavgiften är 38 800 kronor.
Utbildningen står under tillsyn hos YH-myndigheten och är därmed momsbefriad.
Kurskompendier, litteratur, tröjor, handdukar och en liten anatomiplansch ingår i priset. Dessutom ingår olja, kräm och patientpapper för praktikbehandlingarna på din hemort. Observera också att avgiften för att göra Branschrådets certifieringsprov ingår i kursavgiften! En bärbar massagebänk behövs för praktiken. Vi erbjuder bra bänkar till elevrabatterade priser.

Plats

  • Malmö
  • Stockholm
  • Linköping

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Bergqvists Massage & Friskvårdsutbildningar

Om Bergqvists Massage & Friskvårdsutbildningar

Hos oss på Bergqvist kan du förverkliga dina drömmar och gå allt från en kort grundkurs, en fullständig yrkesutbildning, eller fördjupande vidareutbildningar. Inom följande områden har vi utbildningar:

  • Massageterapeut
  • Personlig tränare
  • Diplomerad coach
  • Kost- och näringsrådgivare
  • Spaterapeut
Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök