Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

PT utbildning, Diploma of Sport - Australien

Studin
Hälsa & Friskvård
PT utbildning, Diploma of Sport - Australien beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
Heltid
Längd
1 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Starta din yrkeskarriär inom idrott, träning och fitness med denna kvalificerade PT utbildning Diploma of Sport på TAFE Queensland i Australien. Detta program ger dig färdigheterna för att bli en högpresterande personlig tränare eller ledare inom idrott.

Skaffa dig avancerade färdigheter för en yrkeskarriär inom idrotts- och fitnessbranschen. Du studerar på den statliga yrkeshögskolan TAFE Queensland som har toppmoderna campus nära stränderna i Australien.

Kunskaper från utbildningen
Utbildningen täcker grunderna inom coachning, bl.a hur man planerar och levererar coachningsprogram för högpresterande idrottare. Du introduceras till sports development och lär dig hur man utformar, levererar och hanterar en rad idrotts- och fritidsaktiviteter för allmänheten. Du kommer också att utveckla viktiga branschkunskaper som bl.a riskhantering, ledning och management, samt lär dig om hälsa och säkerhet. Du får under utbildningen även möjlighet att välja bland de tre inriktningarna: Sports Academy Programs, Coaching och Fitness – Electives.

Möjligheter efter PT utbildningen, Diploma of Sport
Efter utbildningen kan du arbeta med träning, som idrottscoach, som fitness instruktör eller med sport- och idrottsutveckling i en rad olika branscher och områden.

Utbildningen förbereder dig för kvalificerade yrkesroller inom idrotts- och fitnessbranschen som t.ex

  • Sport Development Manager
  • High Performance Coach
  • Talent Manager


Examen
Eftergymnasial yrkesutbildning, Diplom, 1 år

Starter
Programmet startar 2 gånger om året: juli, januari.

Plats

  • Australien

Kommande starter

Australien

Start
Vinter 2022

Australien

Start
Sommar 2022

Australien

Start
Vinter 2023

Australien

Start
Sommar 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök