Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Fashion Business - London College of Fashion

Studin
Hantverk
Fashion Business - London College of Fashion beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Takt
Heltid
Längd
1 termin
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Studera fashion business på en av världens främsta modeskolor UAL London College of Fashion. Detta är ett specialutformat intensivt terminsprogram i Fashion Business där du får välja kurser inom en rad ämnesområden inom mode och fashion business och skräddarsyr terminen efter dina egna mål och intressen.

Du studerar i små klasser. Undervisningen är välstrukturerad och du får mycket stöd av dina lärare som alla, utöver sina akademiska kvalifikationer, har professionella erfarenheter från modebranschen.

En fem dagars studieresa till Paris ingår i programmet.

Vem passar utbildningen i Fashion Business för?
Fashion Business terminen är idealisk både för dig som gått ut gymnasiet och vill prova på universitetsstudier inom fashion, mode och för dig som redan har en examen men vill bredda dig med branschkunskaper från modeindustrin.

Efter utbildningen
Programmet är mycket intensivt och kan fungera som en fast-track utbildning för jobb eller vidare studier inom fashion business och modeindustrin.

Examen
Study abroad, termin utomlands, högskolepoäng

Starter
Programmet startar 2 gånger om året: juli, januari.

Plats

  • Storbritannien

Kommande starter

Storbritannien

Start
Vinter 2022

Storbritannien

Start
Sommar 2022

Storbritannien

Start
Vinter 2023

Storbritannien

Start
Sommar 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök