Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Textil & mode

Tau Learning
Hantverk
Textil & mode beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
Heltid
Längd
2 år
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Kurs i textil och mode. Utbildningens tyngdpunkt ligger på mönsterkonstruktion, sömnad och modedesign. Eleven får god förståelse för processen från skiss till färdigt plagg eller kollektion, såväl som kunskap om de faktorer som styr mode och trender idag. Stort utrymme ges till elevens personliga kreativa utveckling.

Vi arbetar med presentation i form av komposition och trendcollage, samt utställning och modevisning. Vi kan validera varje elev och se på vilken nivå de kan starta på.

Plats

  • Malmö

Kommande starter

Malmö

Start
2021-11-08

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Tau Learning

Om Tau Learning

TAU Learning är en av södra Sveriges största hantverksskolor med ett omfattande program vad gäller yrkesutbildningar.

Våra lärare har stor erfarenhet inom sina respektive ämnesområden då de är eller har varit yrkesverksamma designers, formgivare, möbelmästare och yrkemålare. Detta ser vi som en av våra främsta tillgångar och det bidrar till att säkerställa att det som lärs ut på utbildningarna är relevant för arbetslivet.

I våra studios och verkstäder arbetar eleverna med traditionella hantverksmetoder såväl som med modern teknik som håller en professionell standard.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök