Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Business & Hospitality Management i Schweiz

Studin
Hotell & Restaurang
Business & Hospitality Management i Schweiz beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
Heltid
Längd
1 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Studera vår internationella yrkesutbildning i Business & Hospitality Management på hotellskolan BHMS Business & Hotel Management School i Schweiz! Perfekt för dig som snabbt vill komma in i den expansiva globala hotellbranschen och påbörja en internationell yrkeskarriär.

Utbildningens innehåll och upplägg
Utbildningen har ett dubbelt fokus: du utvecklar en bred förståelse för de operativa delarna i den internationella hotellbranschen samtidigt som du bygger upp dina kunskaper inom business management, företagsekonomi och organisation/ledarskap.

Hälften av utbildningstiden (4-6 mån) består av betald praktik på ett internationellt företag i Schweiz eller annat land. Resterande 6 månader består av teoretisk och praktisk undervisning på BHMS campus i Luzern. 

Vem passar utbildningen i Business & Hospitality Management för?
Denna 6-12 månaders diplomutbildning är utformad för dig som snabbt vill starta en internationell yrkeskarriär inom hospitality, hotell- och besöksnäring, turism eller service.

Examen
Eftergymnasial yrkesutbildning, Diplom
Möjlighet finns att bygga vidare utbildningen till ett Higher Diploma samt till en kandidatexamen / Bachelor

Starter
Programmen startar 8 gånger per år: jan, feb, apr, maj, jul, aug, okt, nov

Plats

  • Schweiz

Kommande starter

Schweiz

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök