Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Global Hospitality Management, Schweiz & Spanien

Studin
Hotell & Restaurang
Global Hospitality Management, Schweiz & Spanien beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Takt
Heltid
Längd
3,5 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utbilda dig för en global yrkeskarriär i hotell & hospitality på Les Roches i Spanien & Schweiz. Denna branschledande kandidatexamen kombinerar studier med verkliga yrkeserfarenheter. Under utbildningen lär du dig hur hotellindustrin och besöksnäringen fungerar inifrån och ut.

Läroplanen för Global Hospitality Management omfattar:

  • kritiska operativa funktioner
  • marknadsföring och försäljning
  • redovisning och ekonomisk förvaltning


Undervisningen fokuserar även på de mjuka färdigheter som särskiljer de mest effektiva cheferna. Du lär dig hemligheterna bakom stort ledarskap, bl.a kommunikation, problemlösning och personalhantering.

Praktisk utbildning
På Les Roches lär du dig både teori och praktik. Under din första termin får du praktisk erfarenhet av alla viktiga hotellavdelningar och roller.

2 praktikterminer ingår i utbildningen. Praktiken är betald och kan genomföras i hela världen på något av hotellen och hospitalityföretagen i Les Roches globala nätverk.

Specialisera dig
Under den sista terminen väljer du att specialisera dig mot entreprenörskap, digital marknadsföring, finans eller management och utveckling av hotell- och resorts.

Les Roches, Schweiz & Spanien
Les Roches är en globalt välkänd schweizisk högskola för internationell utbildning inom hotell och hospitality, besöksnäring och turism. Skolan har campus i alperna i Schweiz och i Marbella på Costa del Sol i Spanien.

Les Roches har ett nära samarbete med några av världens främsta företag inom hotell- och besöksnäringen och utbildningarna ger dig tillgång till ett globalt nätverk av framtida arbetsgivare.

Plats

  • Schweiz

Kommande starter

Schweiz

Start
Vår 2022

Schweiz

Start
Höst 2022

Schweiz

Start
Vår 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök