Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Internationell kockutbildning i Schweiz

Studin
Hotell & Restaurang
Internationell kockutbildning i Schweiz beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
Heltid
Längd
1 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Den internationella kockutbildningen på hotellskolan BHMS Business & Hotel Management School i Schweiz introducerar dig till världen av matlagning och livsmedelsproduktion. Du lär dig de viktigaste matlagningsteknikerna och får hands-on träning i praktiska matlagningsfärdigheter.

Kunskaper från Internationella kockutbildningen
Du lär dig bl.a grunderna i det klassiska europeiska köket, tillagningsmetoder, styckningsmetoder, fonder och såser. Du utvecklar färdigheter i konditori / patisserie genom två specialkurser. Du får också de essentiella branschkunskaperna i livsmedelssäkerhet och näringslära som en förberedelse inför din praktik som genomförs i ett internationellt hotell- eller restaurangkök.

Studieupplägg
Utbildningen börjar med 6 månaders praktisk undervisning på skolans campus i staden Luzern. Därefter följer 4 – 6 månaders betald praktik på internationell restaurang eller hotellkök i Schweiz eller annat land i världen.

Examen
Eftergymnasial yrkesutbildning, Diplom
Möjlighet finns att bygga vidare utbildningen till en kandidatexamen / Bachelor i Culinary Arts.

Starter
Programmen startar 8 gånger per år: jan, feb, apr, maj, jul, aug, okt, nov

Plats

  • Schweiz

Kommande starter

Schweiz

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök