Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Diplomerad lönespecialist

Sensus
HR & Personal
Diplomerad lönespecialist beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
Deltid
Längd
1 termin
Pris
37 900 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Som Diplomerad lönespecialist ansvarar du för organisationens operativa lönearbete. Det här är en utbildning som ger dig möjlighet att bredda och fördjupa dina kunskaper inom lön, både teoretiskt och praktiskt.

Mål
Efter genomförd utbildning har du de kunskaper som behövs för att hantera lön, känna till rutiner runt lönehanteringen, kunna tolka och förstå kollektivavtal.

Alla beräkningar görs manuellt, inte i ett lönesystem. Det möjliggör att du efter genomförd utbildning har kunskaper att kunna förklara, genomföra och kontrollera beräkningar.

Målgrupp
Utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla dina kunskaper inom lönearbete.

Plats

  • Malmö
  • Linköping
  • Kalmar
  • Växjö
  • Uppsala
  • Stockholm
  • Jönköping
  • Distans

Kommande starter

Distans

Start
Löpande starter

Malmö

Start
Löpande starter

Linköping

Start
Löpande starter

Kalmar

Start
Löpande starter

Växjö

Start
Löpande starter

Uppsala

Start
Löpande starter

Stockholm

Start
Löpande starter

Jönköping

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Sensus

Om Sensus

Sensus diplomutbildningar är praktiska och ger kunskaper som är direkt användbara i arbetssituationen. Ledarna har både teoretisk kompetens och praktisk erfarenhet och är verksamma inom de områden de undervisar i.

Med små grupper på 12-15 personer finns det gott om utrymme för handledning, feedback och diskussioner. Nya kunskaper och färdigheter behövs för att klara nya uppgifter. Vill du kunna påverka din framtid behöver du också ökade insikter om dig själv, om samhället och dess mekanismer. Vi lägger stor vikt vid din personliga utveckling, dina erfarenheter och drivkrafter.

Vår pedagogik har utprövats genom decennier i nära samspel med organisationer och företag och bygger på människans lust att uppleva, lära och utvecklas.

Deltagarna kommer från olika företag och organisationer vilket ger rika möjlighet till erfarenhetsutbyte. Dessutom får du ett värdefullt nätverk som du kan ha nytta av efter utbildningens slut.

Diplom och betyg
Efter minst 70 % närvaro i varje avsnitt samt godkända tentamina får du diplom och betyg.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök