Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Communications, Advertising & PR - London

Studin
Marknadsföring
Communications, Advertising & PR - London beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Takt
Heltid
Längd
3 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill du bli expert inom kommunikation och förvärva specialiserade kunskaper och yrkesfärdigheter i marknadsföring, reklam och PR? Studera Communications, Advertising & PR på Richmond University i London!

Communications, Advertising & PR - För en framgångsrik karriär
Med denna utbildning utrustas du för en framgångsrik karriär inom marknadskommunikation och PR och lär dig hur man engagerar över en mångfald av olika kanaler.

Utbildningens breda tvärvetenskapliga strategi involverar kommunikation, business, sociologi och visuell kultur samt principerna för marknadsföring och PR och representation i media.

Praktik på ledande, globala företag
Du har även möjlighet att implementera dina idéer genom en praktikplats på ett ledande kommunikationsföretag i London eller i en global organisation.

Du studerar i London – ett av världens viktigaste centra för marknadskommunikation och PR och har möjlighet att studera en del av utbildningen vid Richmonds partneruniversitet i USA, Europa eller Asien.

Dubbla examen
Du har även fördelen av att få två examen, en amerikansk och en brittisk.
(Kandidat, BA Bachelor)

Starter
Startar i september och januari varje år

Plats

  • Storbritannien

Kommande starter

Storbritannien

Start
Vinter 2022

Storbritannien

Start
Höst 2022

Storbritannien

Start
Vinter 2023

Storbritannien

Start
Höst 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök