Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Mode i Florens

Studin
Kultur & Design
Marknadsföring
Mode i Florens beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Takt
Heltid
Längd
1-2 terminer
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Studera kurser i fashion marketing och fashion communication på mode- och designhögskolan IED i Florens. Detta terminsprogram är utformat för dig som har ett starkt professionellt eller yrkesmässigt intresse för mode och modebranschen. 

Utbildningens innehåll och upplägg
Programmet kombinerar akademiska studier med en inblick i modebranschen och drar full nytta av de rika kulturella resurser som Florens erbjuder. Varje enskild kurs inkluderar en strategisk kombination av teoretiska lektioner, studiebesök och workshops.

Programmet ger dig möjlighet till personlig utveckling, du förbereds för fortsatta studier inom mode samtidigt som du får kvalifikationer och yrkeskunskaper för att kunna arbeta i modeindustrin.
Du handleds av experter från modebranschen.

Möjlighet finns att studera 1 termin eller ett helt läsår.

3 olika terminer erbjuds, var och en med ett speciellt branschfokus:

  • Fashion Marketing
  • Fashion Styling
  • Fashion Communication


Vem riktar sig detta terminsprogram i mode till?
Programmet är utformat för studenter inom kommunikation, marknadsföring eller mode men även för redan yrkesverksamma som vill utvecklas i karriären och skaffa ytterligare färdigheter. 

Plats

  • Italien

Kommande starter

Italien

Start
Vår 2022

Italien

Start
Höst 2022

Italien

Start
Vår 2023

Italien

Start
Höst 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök