Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Produktion av rörlig media

Nässjöakademin
Media & Kommunikation
Produktion av rörlig media beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Takt
50%
Längd
2 månader
Pris
Avgiftsfritt
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Den korta YH-utbildningen Produktion av rörlig media passar dig som idag jobbar med någon form av digital marknadsföring och vill kunna skapa egna videor på ett enkelt sätt. Utbildningen är på halvfart under 8 veckor och ger dig grundläggande kunskaper inom digital rörligt media, både teoretiskt och praktiskt.

Rörligt media blir större och större. Många digitala kanaler prioriterar detta format, något som till stor del beror på att de flesta människor har lättare att ta till sig en video än exempelvis en text. Statistiken visar att denna trend fortsätter, vilket gör att det mer eller mindre blir ett måste för företag, myndigheter och organisationer att hänga med.

För vem?
YH-utbildningen Produktion av rörlig media passar dig som idag jobbar med någon form av digital marknadsföring och vill kunna skapa egna videor på ett enkelt sätt. Det passar även dig som vill jobba med digital marknadsföring i framtiden och behöver komplettera dina kunskaper med just rörligt material.

För att ansöka behöver du ha minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av media, kommunikation, marknadsföring, reklam i sociala medier eller liknande.

Efter utbildningen
Efter utbildningen kan skapa egna filmer för digitala kanaler; hemsida, YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn etc. Det kan exempelvis vara kampanjfilm, instruktionsfilm, rekryteringsfilm, företagspresentation m.m.

Du får en förståelse för hur det är att skapa enklare produktioner av film i marknadsföringssyfte så att du kan kravställa mot extern leverantör om det behövs.

Plats

  • Delvis distans

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Nässjöakademin

Om Nässjöakademin

Nässjöakademin har funnits i drygt 20 år och här ges möjlighet till ny kunskap, sammanhang, nätverk och personlig utveckling.

Vi erbjuder en stor variation av utbildningar, både högskolekurser, yrkeshögskoleutbildningar, företagsanpassade kurser, enstaka kurser och uppdragsutbildningar.

Utbildningarna varieras under åren eftersom vi alltid anpassar dem efter hur behovet ser ut på arbetsmarknaden. Detta gör att utbildningarna och kursinnehållet alltid är aktuellt och ger dig rätt kompetens så att du kan känna dig trygg med att din utbildning är eftertraktad och ger dig nytta i arbetslivet.

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH)
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök