Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Certifierad Influencer

Academy Online
Media & Kommunikation
Certifierad Influencer beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
Egen takt
Längd
Egen takt
Pris
12 500 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Influencer - detta omdebatterade begrepp! Är det verkligen ett seriöst yrke att livnära sig på, undrar många av oss andra som klappar igen datorn när klockan slagit 17.

Svaret är JA - med rätt mindset, hårt jobb och tajming kan du absolut lyckas!

Det var förmodligen efter att en av våra största svenska influencers med stort M, la ut sin förlossning på Youtube år 2018, som begreppet verkligen slog igenom med dunder och brak. Vi som vet, vet. 

För att kunna jobba som Certifierad Influencer är det viktigt att ha grundläggande kunskaper och kännedom om branschen.  I denna kurs går vi tillsammans igenom sociala medier, hur en influencer jobbar, trender samt pratar med personer som på ett eller annat sätt jobbar med/som influencers. 

Du har alltså en grym chans att kickstarta din dröm som influencer i denna inspirerande och flexibla utbildning! Alla övningar och inlämningsuppgifter är utformade så att du själv kan skräddarsy utbildningen helt efter dina egna behov. 

BRA ATT VETA:
- Du startar din utbildning när du vill 
- Du studerar hur du vill, med dator, läsplatta eller mobiltelefon
- Du avgör själv studietakten
- Du studerar var du vill
- Från det att du börjar studera en kurs har du tillgång till materialet under ett år
- Utbildningen omfattar ca 4 veckor på heltid


Välkommen att läsa mer på vår kurssida! 

Plats

  • Online

Kommande starter

Online

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Academy Online

Om Academy Online

Academy online erbjuder kompetensutveckling
Är det dags att ta nästa steg i din karriär genom att gå en yrkesutbildning eller vill du förstärka din kompetens genom att gå någon kurs
Oavsett hur ditt nuläge är hoppas vi att du hittar någon utbildning hos oss på Academy Online som stärker dig och hjälper dig att ta nästa steg.

VÄLJ SJÄLV
Du kan således studera när du vill och i din egna studietakt. Du kan befinna dig var som helst i världen, givetvis med förutsättningen att du har en Internetuppkoppling. Våra utbildningar är anpassade efter det verktyg du väljer att använda dvs en stationär dator, en laptop, läsplatta eller din smartphone.

MODERNT
Detta är ett modernt sätt att studera där du avgör när du vill studera, var du vill befinna dig och vilka verktyg du vill använda. Kort sagt med vår slogan. "Education made easy".

Utbildningstyper
Kompetensutveckling / Kurs, Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök