Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Digital Media - Middlesex University i Dubai

Studin
Media & Kommunikation
Digital Media - Middlesex University i Dubai beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Takt
Heltid
Längd
3 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Denna kandidatexamen i Digital Media ges på Middlesex University i Dubai och är utformad i samråd med branschen för att ge dig en läroplan som uppfyller de praktiska, tekniska och teoretiska kraven för en yrkeskarriär inom digital media.

Att ge en balans mellan teori, praktik och kreativt arbete är det centrala fokuset för denna kandidatutbildning.

Utbildningen lär ut ett brett spektrum av de senaste teknikerna i digital media produktion samtidigt som du tar del av de senaste akademiska rönen och banbrytande nya idéer och metoder kring digitala medier.

Innehåll och upplägg för utbildningen Digital Media 
Övningsbaserat arbete inkluderar bl. a videoproduktion, webbdesign och HTML-programmering, datavisualisering och smarta miljöer. Du kommer också att använda API: er och analyser för att producera, hantera och marknadsföra innehåll och kampanjer via olika sociala mediekanaler.

De teoretiska ämnena omfattar kön, identitet och nya medier, rumslighet och nya medier, bloggkulturer, öppna och samverkande digitala kulturer, smarta miljöer, sociala och mobila medier. Det praktiskt baserade arbetet innebär bl.a  videoproduktion, webbdesign, informationsdesign och redigering med hjälp av Abode Creative Suite, Avid och Apple-programvara, visualisering och informatik och smart design.

Under hela utbildningen läggs tonvikten på att producera digitalt innehåll av professionellt hög kvalitet och senaste branschstandard.

På Middlesex University Dubai får du en brittisk internationellt erkänd examen i digital media.

Examen
Kandidat, Bachelor, BA

Starter
Programmen startar i september och januari varje år

Plats

  • Förenade arabemiraten

Kommande starter

Förenade arabemiraten

Start
Vinter 2022

Förenade arabemiraten

Start
Höst 2022

Förenade arabemiraten

Start
Vinter 2023

Förenade arabemiraten

Start
Höst 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök