Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Grafisk design & reklam

Forsbergs Skola AB
Kultur & Design
Marknadsföring
Grafisk design & reklam beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
Heltid
Längd
2 år
Ansökan öppnar
Ansökan öppen
Pris (exkl. moms)
260 000 kr
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Forsbergs Skolas heltidsprogram Grafisk Design & Reklam är en högre tvåårig yrkesutbildning för blivande grafiska formgivare, designers och art directors. Programmet har till syfte att ge en professionell yrkesutbildning som kreatör.

Grafisk design & reklam
Utbildningen står för nyskapande inom grafisk formgivning, design, reklam och kommunikation. Tonvikten ligger på idéskapande och utvecklande av den kreativa förmågan, präglat av ”Learning by doing”. Hittills har ca 97% av våra studenter arbete i branschen inom ett år efter examen. Utbildningen är studiemedelsberättigad.

Studieupplägg
Programmet består av 100 veckor. Lektioner förläggs dagtid på vardagar, men det kan även förekomma viss undervisning på kvällar och helger. Lektionerna består av föreläsningar, workshops, handledning och redovisningar vid de olika projekten, som görs både i grupp och enskilt. Skolan är öppen dygnet runt för eget arbete.

Avgift 
Studieavgiften är totalt 260 000 kr och är momsbefriad. 

Plats

  • Stockholm

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Forsbergs Skola AB

Om Forsbergs Skola AB

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök