Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Graphic Design - Australien

Studin
Kultur & Design
Graphic Design - Australien beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Takt
Heltid
Längd
1 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Utveckla din kreativitet och din passion för design med detta praktiska diploma of Graphic Design från TAFE Queensland. Denna grundläggande och omfattande designkurs kommer att ge dig specialiserade färdigheter och praktiska erfarenheter för att kunna avancera i den snabba och föränderliga världen av grafisk design och visuell kommunikation.

Utbildning är idealisk för dig som vill utveckla dina färdigheter i grafisk design, digital design och visuell kommunikation.

Kunskaper och färdigheter från utbildningen
Genom utbildningen får du ett brett utbud av färdigheter i design. Du lär dig de tekniska och teoretiska principerna i design samtidigt som du tillämpar dina kunskaper i verkliga designprojekt.

Du utvecklar din kreativa talang genom praktiskt hands-on arbete med bl.a webbdesign, foto, typografi, branding, förpackning, digital design och online design, illustration och portfolio design.

Möjligheter efter utbildningen inom Graphic Design
Du förvärvar de yrkeskunskaper som krävs för att kunna arbeta framgångsrikt i alla sorters affärsområden inom grafisk design, bl.a med marknadsföringsstrategier och projektledning.

Arbetsmarknaden inom grafisk formgivning växer med nya kreativa arbetsroller i visuell kommunikation och digital design. Utbildningen förbereder dig för en yrkeskarriär i designbranschen. 

Examen
Eftergymnasial yrkesutbildning, Diplom, 1 år

Starter
Programmet startar 2 gånger om året: juli, januari.

Plats

  • Australien

Kommande starter

Australien

Start
Vinter 2022

Australien

Start
Sommar 2022

Australien

Start
Vinter 2023

Australien

Start
Sommar 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök