Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Certifierad Homestagingkonsult - Distans med eller utan träffar

Inredningskurser
Kultur & Design
Certifierad Homestagingkonsult - Distans med eller utan träffar beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
Egen takt
Längd
3-12 månader
Pris
16 500 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Har du ett brinnande intresse för inredning vill jobba med att styla hem inför försäljning efter avslutad utbildning? Då har du kommit rätt! Detta är en kort, intensiv utbildning som leder till yrkestiteln Cert. Homestagingkonsult. 

Arbeta som Homestagingkonsult
Som Homestagingkonsult arbetar du ofta mot mäklare och kan arbeta både med rådgivning inför försäljning och hela stylingar. Arbetet går ut på att framhäva bostadens potential genom att visa på fördelar och möjligheten. Ofta handlar det om att man ska sälja en bostad fort, till ett så bra pris som möjligt eller för att den ska bli såld över huvudtaget. Här samarbetar man ofta med mäklare och det är ofta ett arbete som utförs snabbt och effektivt.

Utbildningens innehåll
Du kommer att arbeta med ”verkliga” homestagingar i teorin och praktiken, där du ska föreslå de förändringar som krävs, du kommer att planera tidsåtgång & göra budget för olika projekt.

Efter utbildningen kan du arbeta som anställd på ett homestagingföretag eller starta eget inom branschen.

Vem kan läsa till Certifierad Homestagingkonsult?
Den här kursen vänder sig till dig som vill arbeta professionellt med homestyling (homestaging) inför försäljning. Inga förkunskaper krävs.

Plats

  • Distans

Kommande starter

Distans

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Inredningskurser

Om Inredningskurser

Vi har världens bästa jobb. Att få utbilda och stötta våra elever att nå sina drömmar är det vi arbetar med varje dag. Det har vi gjort i drygt 15 år och är idag Sveriges största utbildningsföretag inom inredning och den rekommenderade utbildningen av många av de stora inredningsföretagen. Sedan år 2020 finns vi även i San Fransisco, USA, där vi levererar utbildningar till den amerikanska marknaden

Vi erbjuder yrkesutbildningar för dig som vill jobba professionellt med inredning. Inga förkunskaper krävs då vi lär dig allt från grunden. Om du är osäker på vilken av kurserna som passar dig så kan du göra vår kursguide. Då återkommer vi med råd utifrån dina svar.

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök