Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Dansutbildning på heltid

Kulturama
Kultur & Design
Dansutbildning på heltid beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
Heltid
Längd
1 år
Pris
82 400 kr
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Kulturamas dansutbildning flyttar till underbara Visby!
Dansutbildningen på heltid riktar sig till dig som älskar att uttrycka dig genom dans och drömmer om en framtid som proffessionell dansare.

Vårt lärarteam består av erfarna, engagerade och skickliga pedagoger som själva är yrkesverksamma vid sidan av sin undervisning. Utifrån dina personliga förutsättningar kommer de att utmana dig och se till att du utvecklas som dansare och artist, både individuellt och i ensemble.

Vår undervisning
Parallellt med dansundervisningen arbetar du med olika uppgifter under handledning av dina pedagoger — både individuellt och i grupp. Eget skapande och självstudier är en viktig del i utbildningen. Därför finns det varje vecka disponibel tid som du kan nyttja för egen träning, koreograferande, förberedelser, analys och reflektion.

 

Avgift
41 200 kr/termin
 

Studiemedel
Kulturamas utbildningar är eftergymnasiala men är i CSN placerade inom avdelning A3, där studiemedelskvoten är på gymnasial nivå och där du har rätt till fyra terminers studielån eller max 80 veckor. Studiemedel på Kulturama belastar därför inte din högskole-/universitetskvot.

 

Framtiden för våra studerande
Efter avslutad utbildning kommer du att vara väl förberedd att söka dig vidare till högre utbildningar som DOCH (Dans- och Cirkushögskolan) och Balettakademin.

 

Varmt välkommen att läsa mer på kurssidan!

Plats

  • Gotland

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Kulturama

Om Kulturama

Nordens största skola för estetiska utbildningar.

Kulturama är specialiserade på estetiska ämnen och utbildningarna bedrivs på uppdrag av YH-myndigheten. Utbildningarna som Kulturama erbjuder är inom områdena Dans, Teater, Musikal, Foto, Film, Opera, Sång, Musik och Musikproduktion. Varje år så går nyexaminerade studenter från Kulturamas utbildingar ut i arbetslivet som framgångsrika och verksamma artister och konstnärer. anordnar

Här hjälper vi dig genom vår professionella ledning att hitta dina styrkor som framtida konstnärlig utövare. Kulturama hjälper dig att förverkliga din dröm!

Utbildningstyper
Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök