Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Independent Artist – Praktisk grundkurs för artister

DMG Education
Kultur & Design
Organisation & Ledning
Independent Artist – Praktisk grundkurs för artister beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
50%
Längd
12 veckor
Pris
7 950 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill du utveckla egen karriär som artist eller band? Denna diplomkurs ger dig nödvändig kunskap och rätt verktyg, för att kunna navigera mot en mer framgångsrik artistkarriär.

Musikbranschen blir mer demokratisk för dagens artister och nya möjligheter skapas genom digitalisering. Därför har det blivit allt viktigare att kunna navigera det nya landskapet och samtidigt förstå branschens grunder för en framgångsrik artistkarriär. Independent Artist är en praktisk och onlinebaserad diplomkurs för dig som vill vidareutveckla eller strukturera upp ditt eget artistprojekt.

Kursen ger dig nödvändig kunskap inom dessa områden:

  • Målsättning & Karriärplanering
  • Branschkunskap & Upphovsrätt 
  • Artistutveckling & Management 
  • Livemusik & Arrangörskap 
  • Marknadsföring & Försäljning
  • Affärsmodeller & Plattformar


Vem passar kursen Independent Artist för?
Detta är en komplett diplomkurs anpassat för artister och kreatörer som vill kontrollera eller utveckla sitt artistprojekt, ur ett affärsmässigt perspektiv. Du vill få ökad självmedvetenhet, för att kunna spegla din image och bygga varumärke. Det flexibla upplägget gör att kursen passar även dig som vill kombinera studier med jobb. Upplägget är anpassat för aktivt deltagande, i syfte att utveckla din karriär till nästa nivå, vilket innebär att kursen inte passar dig som enbart söker grundläggande branschkunskap.

Plats

  • Distans

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för DMG Education

Om DMG Education

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök