Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Popular Music Performance i Storbritannien & Tyskland

Studin
Kultur & Design
Popular Music Performance i Storbritannien & Tyskland beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Takt
Heltid
Längd
1-3 år
Pris
På förfrågan
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Skapa din egen väg in i musikbranschen genom att studera till en kandidatexamen i Popular Music Performance på BIMM Institute, Europas ledande högskola för modern musik.

Vem passar utbildningen Popular Music Performance för?
Utbildningen Popular Music Performance fokuserar på din professionella utveckling som instrumentalist eller vokalist och finns med inriktning på Guitar, Bass, Drums, Vocals och Keyboards 
.

Utbildningen är perfekt för dig som är musiker och som vill ta dina tekniska, artistiska och musikaliska färdigheter till en professionell nivå.

Utbildningens innehåll och upplägg
Utbildningen kombinerar huvudämnen som scenframträdande, teknik, musikaliskt framförande, musikteori och teknologi för att hjälpa dig att utveckla och hitta din egen nisch som artist.   

Du skräddarsyr utbildningen efter dina personliga karriärmål som artist genom ett brett utbud av tillvalskurser som fokuserar på bl.a creative performance, session skills, songwriting, komposition, arrangemang mm. Du utrustas med de färdigheter och drivkrafter som krävs för att lyckas i alla musikaliska sammanhang.  

BIMM Institute med campus i bl.a London, Storbritannien & Berlin, Tyskland har ett nära samarbete med både den lokala musikscenen och den internationella musikindustrin. Alla campus har faciliteter som är i världsklass.

Examen
Kandidatexamen, Bachelor

Starter
Programmet startar 1 gång om året: september

Plats

  • Tyskland
  • Storbritannien

Kommande starter

Tyskland

Start
Höst 2022

Storbritannien

Start
Höst 2022

Tyskland

Start
Höst 2023

Storbritannien

Start
Höst 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök