Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Skådespelarprogram Acting for Film i Prag

Studin
Kultur & Design
Skådespelarprogram Acting for Film i Prag beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkeshögskola (YH)
Takt
Heltid
Längd
1 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Studera till skådespelare för film och TV på Prague Film School! Den eftergymnasiala yrkesutbildningen Acting for Film är ett intensivt internationellt skådespelarprogram helt inriktad på skådespel för film och TV. Du instrueras i konsten och hantverket att agera framför kameran.

Fokus på film och TV
Till skillnad från de flesta skådespelarutbildningar i världen (som utbildar för teater) är utbildningen helt fokuserad på skådespel för film & TV, det område som erbjuder störst karriärmöjligheter för skådespelare. Utbildningen hjälper både aktiva och blivande skådespelare att finslipa sitt agerande för filmduken och ger dig färdigheter för en karriär inom film och TV. 

Utbildningens innehåll
Som elev tränas du rigoröst i on-camera acting, röst, rörelse, skådespelarteknik och metod. 

Under hela utbildningen agerar du framför kameran genom att delta i de filmer som görs av elever på skolans filmprogram. Detta innebär att du har möjlighet att medverka i hundratals filmer som spelas in under året.

Möjligheter efter Skådespelarprogrammet Acting for Film
Skådespelarprogrammet förbereder dig även yrkesmässigt för filmindustrin bl.a genom klasser i Audition techniques och Business of Acting, samt yrkesvägledning och kontakter med ett nätverk av filmskapare.

Prague Film School ger dig tillgång till de bästa lokala castingbyråerna och regissörerna och flera studenter från skolan har fått roller i de stora produktioner som kommer till staden.

Examen
Eftergymnasial yrkesutbildning, Diplom, 1 år

Starter
Programmet startar i september och januari varje år

Plats

  • Tjeckien

Kommande starter

Tjeckien

Start
Vinter 2022

Tjeckien

Start
Höst 2022

Tjeckien

Start
Vinter 2023

Tjeckien

Start
Höst 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök