Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Music Business - Utveckla framtidens stjärnor

DMG Education
Kultur & Design
Organisation & Ledning
Music Business - Utveckla framtidens stjärnor beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Yrkesutbildning
Takt
50%
Längd
12 veckor
Pris
7 950 kr
CSN
Nej
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Vill du utveckla artistkarriärer och professionella musikprojekt? Denna diplomkurs ger dig inblick i bakomliggande processer med viktiga verktyg, från branschexperter.

Nya artister dyker upp konstant och det släpps över 40 000 låtar varje dag på enbart Spotify. Därför blir personerna runt kreatören allt viktigare för att nå igenom bruset, men rollerna behöver professionaliseras för mer långsiktig framgång. Music Business är en praktisk och onlinebaserad diplomkurs för att kunna utveckla kreativa projekt inom musikbranschen.

Kursen ger dig nödvändig kunskap inom dessa områden:

  • Målsättning & Karriärplanering 
  • Branschkunskap & Upphovsrätt 
  • Artistutveckling & Management 
  • Livemusik & Arrangörskap 
  • Marknadsföring & Försäljning 
  • Affärsmodeller & Plattformar


Vem passar kursen Music Business för?
Detta är en professionell diplomkurs för dig som är redo att utveckla artistkarriärer och musikprojekt, antingen utifrån ett nuvarande projekt som du jobbar med eller utveckla en tidigare idé. Du har egen vilja för att jobba med management, på skivbolag, inom bokning eller förlag. Det flexibla upplägget gör att kursen passar även dig som vill kombinera studier med jobb. Upplägget är anpassat för aktivt deltagande, i syfte att utveckla din karriär till nästa nivå, vilket innebär att kursen inte passar dig som enbart söker grundläggande branschkunskap.

Plats

  • Distans

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för DMG Education

Om DMG Education

Utbildningstyper
Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök