Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

International Hospitality Business Management i Schweiz

Studin
Hotell & Restaurang
Organisation & Ledning
International Hospitality Business Management i Schweiz beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Takt
Heltid
Längd
1 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Studera till en master i International Hospitality Business Management på BHMS Business & Hotel Management School i Schweiz. Masterprogrammet är utformat för dig som vill påbörja en internationell karriär inom hotell, besöksnäring och turism.

Beroende på val av inriktning kommer du att utveckla de kunskaper och kompetenser som behövs för en framgångsrik karriär inom hospitality, service och andra internationella affärsområden.

Utbildningens upplägg och innehåll
Detta fast-track masterprogram består av 6 månaders intensiva studier följt av 4-6 månaders betald praktik.

Under den första terminen på skolan i Luzern studerar du bl.a finans, marknadsföring, branding, ledarskap och human resources med ett branschspecifikt fokus på hospitality, hotell- och besöksnäring och service. Andra terminen består av en skräddarsydd praktikplats på ett internationellt företag i branschen, antingen i Schweiz eller annat land. Praktiken är fullt betald.

Efter utbildningen i International Hospitality Business Management
Med en masterexamen i International Hospitality Business Management förvärvar du avancerade branschkunskaper, du utvecklas personligt och förstärker dina internationella karriärmöjligheter.

BHMS Business & Hotel Management School i Luzern har ett eget rekryteringsföretag som hjälper alla studenter till sin första internationella karriärposition efter examen.

Examen
Master, MSc
Masterexamen är en sk. Dual degree: schweizisk masterexamen utfärdas av BHMS och brittisk master utfärdas av Robert Gordon University i Storbritannien.

Starter
Programmen startar 8 gånger per år: jan, feb, apr, maj, jul, aug, okt, nov

Plats

  • Schweiz

Kommande starter

Schweiz

Start
Löpande starter

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök