Vi stödjer tyvärr inte din webbläsare. Uppgradera till senaste versionen för mer säkerhet, högre hastighet och den bästa upplevelsen av Blocket Utbildning.

Counter terrorism, Security, Intelligence & Cyber Security, Australien

Studin
Data & IT
Säkerhet & Skydd
Counter terrorism, Security, Intelligence & Cyber Security, Australien beskrivande bild

Sammanfattning

Utbildningstyp
Universitet / Högskola
Studietakt
Heltid
Studielängd
3 år
Pris
På förfrågan
CSN
Ja
Läs mer och ansök

Kort om utbildningen

Studera till en kandidatexamen i terrorismbekämpning, underrättelsearbete, IT-forensik & säkerhet på Edith Cowan University i Perth, Australien. Kandidatexamen för arbete inom säkerhet, brottsbekämpning & IT säkerhet.

Counter terrorism, Security, Intelligence & Cyber Security - Utbildningens innehåll
Detta program sammanför de viktigaste aspekterna av nationell och internationell säkerhet med tonvikt på samtida säkerhetsfrågor.

Genom att studera kärnelementen i terrorism, säkerhet och underrättelsearbete under grundåret kan du sedan specialisera dig i kampen mot terrorhot och terrorismbekämpning.

Du lär dig att använda olika tekniker för insamling av underrättelsematerial, att kritiskt och analytiskt värdera information och underrättelser, samt att analysera och förstå politisk och ideologiskt motiverad brottslighet.

Cyber Security
Möjlighet finns även att läsa programmet med inriktning mot IT säkerhet, cyber security.

Utbildningen fokuserar på de praktiska och teoretiska dimensionerna av IT säkerhet inom en rad grundläggande områden, såsom nätverkssäkerhet och bedömning av säkerhetsrisker och sårbarhet, IT säkerhetspolicy och styrning, IT forensik och sk. ethical hacking.

Edith Cowan University
Edith Cowan University är ett modernt universitet i Perth i Western Australia. Campus och faciliteter är i världsklass och utbildningarna är innovativa och eftertraktade. Här studerar du i ett underbart klimat omgiven av fantastiska sandstränder och storslagen natur.

Plats

  • Australien

Kommande utbildningsstarter

Australien

Utbildningsstart
Sommar 2021

Australien

Utbildningsstart
Vår 2022

Australien

Utbildningsstart
Sommar 2022

Australien

Utbildningsstart
Vår 2023

För att se alla kursstarter, läs mer hos utbildaren

Logga för Studin

Om Studin

STUDIN - Study International - är Sveriges ledande organisation för utlandsstudier. STUDIN är svensk representant för utländska universitet och hjälper dig kostnadsfritt med information, studievägledning och ansökan när du vill studera utomlands.

STUDIN är ett kunskapsföretag med spetskompetens inom internationell utbildning. Sedan 1990 har STUDIN hjälpt studenter till utbildningar och lärorika erfarenheter utomlands. STUDIN:s tjänst är helt kostnadsfri

Läs mer och boka kostnadsfri studievägledning på STUDIN.SE

Utbildningstyper
Universitet / Högskola, Yrkeshögskola (YH), Yrkesutbildning
Utbildarens webbsajt
Läs mer och ansök